RSS
 

FreeRelease » Фільми онлайн » Трилери - Фільми онлайн

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?



Вт
30
серп.

2011 р.

Переглядів: (620) | Коментарі: (0) | 11.08.30
Автор: Werfelis



Опис фільму:
Бетмен піднімає ставки у війні з криміналом. За допомогою лейтенанта Джеймса Гордона і прокурора Харві Дента, він має намір очистити вулиці від злочинності, що отруює місто. Співпраця виявляється ефективною, але скоро вони виявлять себе посеред хаосу, розв'язаного новим кримінальним генієм, відомим переляканим городянам під ім'ям Джокер.


Пн
29
серп.

2011 р.

Переглядів: (768) | Коментарі: (0) | 11.08.29
Автор: Werfelis



Опис фільму:
Розповідь про легендарного грабіжника банків Джона Діллінджера. Зухвалі напади зробили його видатним героєм для всіх пригноблюваних і головною мішенню для кращого агента ФБР Мелвіса Первіса і його молодого напарника Джея Едгара Гувера. Ніхто не міг зупинити банду Діллінджера. Жодна в'язниця не могла його утримати. Чарівливість і відчайдушні втечі прославляли злочинця в суспільстві, що рахував банки головною причиною Великої депресії.


Нд
28
серп.

2011 р.

Переглядів: (714) | Коментарі: (0) | 11.08.28
Автор: Werfelis



Опис фільму:
До автокатастрофи, в якій загинув його батько, життя Кейла і його родини було приміським раєм. Однак після цього випадку життя змінилося. Та ще й на додаток Кейла засудили до домашнього арешту. Тепер він божеволіє у власному будинку, поки його мати намагається звести кінці з кінцями, працюючи майже цілодобово.
Вікна його будинку стають його світом. Він не хоче розбиратися зі своїми почуттями, тому що це для нього занадто болісно. Так він починає дивитися по сторонах, вивчати біль і трагедії інших людей, а простіше просто спостерігати за ними. І в процесі цього він знаходить вбивцю.

Нд
28
серп.

2011 р.

Переглядів: (553) | Коментарі: (0) | 11.08.28
Автор: Werfelis



Опис фільму:
Група вчених проводить експеримент з добровольцями, замкнувши одних у клітках, а іншим давши роль охоронців.


Пт
26
серп.

2011 р.

Переглядів: (796) | Коментарі: (0) | 11.08.26
Автор: Werfelis



Опис фільму:
Вони - прибульці, їх дев'ятеро, вони зуміли вижити після знищення своєї планети, і тепер намагаються адаптуватися на Землі, розчинившись у натовпі. Один із них - номер четвертий - змушений констатувати загрозливий факт - уся компанія під наглядом тих, хто знищив планету. Життя кожного під загрозою, і тепер не має значення чиє - прибульця чи землянина.

Пт
26
серп.

2011 р.

Переглядів: (608) | Коментарі: (0) | 11.08.26
Автор: Werfelis



Опис фільму:
У центрі подій розлючений батько, що йде по сліду негідників, які вбили його дочку і викрали онуку. Головний герой, засліплений жадобою помсти, сідає за кермо автомобіля і відправляється на пошуки вбивць ...
Ніхто не в силі зупинити його: ні кулі, ні смерть, ні навіть сам Диявол.

Чт
14
квіт.

2011 р.

Переглядів: (852) | Коментарі: (0) | 11.04.14
Автор: allgamenews

Назва: 2:22
Ориг. назва: 2:22
Жанр онлайн фільму : Кримінал
Режисер: Филлип Гузман
Сценарій: Филлип Гузман, Мік Россі
Продюсер: Manny Barbosa, Lenny Bitondo, Филлип Гузман
У ролях: Мік Россі, Роберт Миано, Аарон Галлахер, Хорхе А. Хименез, Пітер Добсон, Вэл Килмер, Брюс Кирби Сайл Бермингэм, Шон Пауэр, Luis Caldeira

Дата виходу : 2008
Випущено: Канада, Lab4 Productions

Тривалість: 1:45:24

Чотири грабіжники хочуть скоїти звичайний злочин. План був не важким. і робити те нічого. Але коли ктото помиляється, увесь план рушиться а з ним і дружба як картковий будиночок.

Прикріплене: Картинка 1

Ср
18
серп.

2010 р.

Переглядів: (809) | Коментарі: (0) | 10.08.18
Автор: allgamenews



Режисер: Джонатан Моссек
У ролях: Кері Елвіс, Енді Макдауелл, Френк Уейл, Метт Даллас, Брайан Кокс, Ніколь Ансарі

Про фільм: ...холоднокровний вбивця завжди дізнається холоднокровного вбивцю...
Ітан Белфредж живе в Нью-Йорку, працює фотожурналістом, часто бачиться з коханою донькою. Його єдина проблема - господар будинку, який хоче виселити всіх мешканців і реконструювати будівлю. Коли під дверима Ітана з'являються агресивно налаштовані особи, він вирішує, що це чергова спроба домовласника натиснути на нього. Однак причина цього візиту - події, що трапилися на півдні країни кілька років тому ...

Чт
05
серп.

2010 р.

Переглядів: (888) | Коментарі: (0) | 10.08.05
Автор: allgamenews



Опис: Бомбей. 1994 рік. Закінчивши коледж, четверо друзів вирішують відкрити свою компанію, якій дають назву «Friends and Company». Друзі займаються контрабандою до Індії товарів з Бангкока, минаючи при цьому мито. Коли індійський уряд припиняє ввезення товарів з Бангкока, підприємливі молоді люди вирушають до Америки і там продовжують свій бізнес.



Нд
25
лип.

2010 р.

Переглядів: (895) | Коментарі: (0) | 10.07.25
Автор: allgamenews



Одне з видавництв наймає «письменника-трудягу» для того, щоб довести до пуття мемуари колишнього прем'єр-міністра Британії. У процесі роботи герой абсолютно випадково дізнається державні секрети, і тепер дуже сильно ризикує своїм життям.


 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com