RSS
 

FreeRelease » Фільми онлайн » Комедії - Фільми онлайн

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?



Ср
04
серп.

2010 р.

Переглядів: (670) | Коментарі: (0) | 10.08.04
Автор: allgamenews


 У старому як світ протистоянні кішок і собак одна з'їхала з котушок котяча особа зайшла занадто-ш-шком далеко. Кітті Галор, в минулому агент шпигунської організації МЯУС, вийшла з підпорядкування і замислила диявольський план, щоб не тільки притиснути до кігтю своїх собачих недругів, а й завдати поразки своїм колишнім соратникам котячим і прибрати у свої загребущі лапи владу над світом.Зіткнувшись з безпрецедентною загрозою, кішки і собаки змушені вперше в історії об'єднати сили, уклавши досить несподіваний союз заради власного порятунку і порятунку нас, людей, в новому фільмі «Кішки проти собак: Помста Кітті Галор» - 3D комедії, яка поєднує ігрові зйомки,ультрасучасну аніматроніку і комп'ютерну анімацію.

Нд
25
лип.

2010 р.

Переглядів: (522) | Коментарі: (0) | 10.07.25
Автор: allgamenews



Опис: Жан-П'єр - іпохондрик, нещодавно звільнився. Анна - його дружина, зраджує йому з його колишнім колегою по службі.Його дочка Кеті, розлучена мати одиначка з п'ятирічною дитиною, живе з Філіпом, «хорошим» хлопцем, якого Матьє - її гей-брате, називає просто «безглуздий». Коли Жан-П'єр знаходить пляма на правому стегні, схоже на рак, Кеті одружується на «безмозкої», Матьє кидають, а Ганні набридає зрада.Сімейного спокою приходить кінець.

« 1 2 3 4 5 6

 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com