RSS
 

FreeRelease » Фільми онлайн » Комедії - Фільми онлайн

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?



Пт
26
серп.

2011 р.

Переглядів: (1161) | Коментарі: (0) | 11.08.26
Автор: Werfelis



Опис фільму:
Американського школяра вкусила бабка, але не та про яку ви подумали. Мутована комаха з великими очима стала початком нової-старої кіноісторії під назвою «Супергеройське кіно».Це чергова американська трешова комедія, пародія на блокбастери «Фантастична четвірка» та «Бетмен: початок». Автори втілюють ідею тупих американських комедій.

Пт
26
серп.

2011 р.

Переглядів: (800) | Коментарі: (0) | 11.08.26
Автор: Werfelis



Опис фільму:
Кріс живе у приймальних батьків в маленькому містечку Зінія, штат Огайо, і веде звичайне життя американського старшокласника. Сподіваючись підкорити серце ефектної Хезер, Кріс наполегливо відкидає знаки уваги з боку Кейт, редактора їх шкільної газети «Дикобраз». Абсолютно несподівано всій цій провінційній ідилії настає кінець. Кріс дізнається про смерть своїх справжніх батьків і, найголовніше, про те, що він став спадкоємцем величезною порноїмперії вартістю в 500 мільйонів доларів під назвою «Рай». Отже Крісу пора їхати до Лос-Анджелеса приймати кермо влади.

Пт
26
серп.

2011 р.

Переглядів: (697) | Коментарі: (0) | 11.08.26
Автор: Werfelis



Опис фільму:
Еван Бакстер, якого всемогутній бос Брюс примусив лепетати всяку нісенітницю під час прямого ефіру новин, йде з роботи на телебаченні. Але життя його відразу ж пішло в гору: він став конгресменом. І тут знов з'явився Господь Бог, який відкрив перед Еваном жахи прийдешнього і попросив терміново приступити до будівництва ковчега, беручи приклад з Ноя.

Пт
26
серп.

2011 р.

Переглядів: (810) | Коментарі: (0) | 11.08.26
Автор: Werfelis



Опис фільму:
Історія про відчайдушні пригоди двох завзятих холостяків: Джона і Джеремі, які винайшли приголомшливий спосіб знайомства з дівчатами. Вони придумують собі «легенди», проникають на чужі весілля і одержують задоволення від безкоштовної їжі, шампанського і безлічі красивих жінок, які готові на все, щоб знайти собі чоловіка. Але краща частина плану - це вчасно зникнути під ранок, щоб пані серця не встигла натякнути на які-небудь зобов'язання. Тільки вся ця тактика розумних бабіїв летить в прірву , коли Джон несподівано для самого себе закохується. Завоювати серце коханої, значить піти на крайній крок: увірватися на весілля і вкрасти наречену…

Пт
26
серп.

2011 р.

Переглядів: (486) | Коментарі: (0) | 11.08.26
Автор: Werfelis



Опис фільму:
Кім (Фелісіті Джонс), дівчина з невеликого англійського містечка отримує роботу покоївки у фешенебельному готелі на гірськолижному курорті в Альпах. Їй непросто у новому для неї світу розкоші та гламуру, та поступово героїня фільму звикає до незвичного оточення, відкриває в собі талант снубордиста і навіть заводить шури-мури з багатеньким синком господаря готелю (Ед Вествік), який приїхав на відпочинок зі своєю подружкою.

Пт
26
серп.

2011 р.

Переглядів: (782) | Коментарі: (0) | 11.08.26
Автор: Werfelis



Опис фільму:
Зла політична сатира Баррі Левінсона за мотивами книги Ларрі Бейнхарта "Американський герой" Спеціаліста з позаштатних ситуацій Конрада Бріна викликано у Білий Дім, аби відволікти увагу громадськості від сексуального скандалу, пов'язаного з президентом США. За допомогою відомого голлівудського продюсера Стенлі Мотса, Брін вирішує інсценувати невелику війну, яка відбувається як шоу світового масштабу…


Пт
26
серп.

2011 р.

Переглядів: (1255) | Коментарі: (0) | 11.08.26
Автор: Werfelis



Опис фільму:
Пригодницька комедія про групу акторів (у головних ролях Бен Стіллер, Джек Блек, Роберт Дауні),які вирішують зняти найдорожчий та наймасштабніший в історії кінематорграфа фільм про війну «Грім у тропіках».
Сюжет фільму полягає у тому, що після того, як студія урізала бюджет фільму, проект знаходиться під загрозою зриву.Але режисер відмовляється припинити зйомки і пошуки «гіперреалістичності» приводять знімальну групу в глибокі джунгліпівденно-східної Азії, де вони стикаються із справжніми поганими парубками.


Пт
26
серп.

2011 р.

Переглядів: (919) | Коментарі: (0) | 11.08.26
Автор: Werfelis



Опис фільму:
Рік та Фред - кращі друзі з дитинства, у яких багато чого спільного, включно з давнім шлюбом у кожного. Як і багатьом чоловікам їх тривалі стосунки починають обтяжувати, але вони однак виявляються не готовими до варіанту вирішення цієї проблеми у такий спосіб, який, змовившись, запропонували їм їх дружини - подарувати кожному з чоловіків цілий "безшлюбний тиждень", який вони, без жодних питань з боку своїх любих партнерок, можуть провести виключно на свій розсуд. Здавалося б - не життя, а просто рай, який включає безумовну індульгенцію від власної дружини. Але сувора реальність крок за кроком почала доводити Ріку та Фреду, що мрії - то одна справа, а їхнє втілення в життя - зовсім інша, інколи дуже невесела.

Пт
26
серп.

2011 р.

Переглядів: (975) | Коментарі: (0) | 11.08.26
Автор: Werfelis



Опис фільму:
Два англійські фанати фантастики Грем та Клайв відправляються на одне з найбільш значних фанатських подій в області фантастики - конвент ComicCon в Америці. По дорозі, неподалік від відомої Зони 51, вони зустрічають втікача інопланетянина на ім'я Павло, який просить допомогти йому дістатися додому. Намагаючись врятуватися від урядових агентів, герої випадково викрадають жінку і наштовхуються на обкуреного свідка аварійної посадки Павла на Землю.

Пт
26
серп.

2011 р.

Переглядів: (1205) | Коментарі: (0) | 11.08.26
Автор: Werfelis



Опис фільму:
Лемюель Гуллівер, шукаючи слави і сенсаційного матеріалу, відправляється в Бермудський трикутник, одне з самих таємничих місць планети. Звідти шторм відносить його в невідомому напрямку до острова, населеного крихітним народом, завдяки якому Гуллівер вирветься з свого тісного маленького світу у великий світ.

« 1 2 3 4 5 6 »

 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com