RSS
 

FreeRelease » Фільми онлайн » Трилери » Компанія негідників / Badmaash Company (20...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Компанія негідників / Badmaash Company (2010)[DVDrip]

 


Назва:
Компанія негідників
Оригінальна назва: Badmaash Company
Рік випуску: 2010
Країна: Індія
Жанр: трилер
Режисер: Парма Сетх
Якість: DVDrip

У ролях: Шахід Капур, Анушкою Шарма, Meiyang Chang, Вир Дас, Ануп Кхер, Кіран Джунея, Паван Малхотра, Jameel Khan, Padam Bhushan, Ернест Е. Браун

Опис: Бомбей. 1994 рік. Закінчивши коледж, четверо друзів вирішують відкрити свою компанію, якій дають назву «Friends and Company». Друзі займаються контрабандою до Індії товарів з Бангкока, минаючи при цьому мито. Коли індійський уряд припиняє ввезення товарів з Бангкока, підприємливі молоді люди вирушають до Америки і там продовжують свій бізнес.





Коментарі

Якщо Вам вдалося переглянути фільм Компанія негідників / Badmaash Company (2010)[DVDrip] або не вдалося це зробити,якщо Ви якимось чином дивились цей фільм, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Компанія негідників / Badmaash Company (2010)[DVDrip], щоб переглянути фільм було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цей фільм корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS