RSS
 

FreeRelease » Фільми онлайн » Драми / Мелодрами » Любов. Інструкція використання / Manuale d...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Любов. Інструкція використання / Manuale d`am3re (2011) українською

 


Опис фільму:
Три новели оповідають про те, яка буває любов в різні періоди життя і як переплетення доль і життєві випадковості допомагають розібратися в природі людських відчуттів. «Молодість» — це історія, молодого амбітного юриста Роберто, якого напередодні свого весілля несподівано засліплює спалах пристрасті до зовсім іншої жінки. У «Зрілості» успішний телеведучий Фабіо, відданий чоловік і дбайливий батько, по збігу дивних обставин опиняється в обіймах молодої Еліани. «Після» — історія Адріана, американського професора історії мистецтв, який після розлучення вирішує переїхати до Риму. Він самотній і пригнічений. Єдиний, хто виявляє до Адріана хоч якусь цікавість — це швейцар Августо. Саме йому Адріан розповідає свою таємницю: сім років тому він переніс складну операцію на серці. Зглянувшись над самотнім Адріаном, Августо приводить його в свій будинок і знайомить зі своєю сім'єю. Але як тільки Адріан бачить красуню-дочку Августо, він миттєво забуває про шрами на своєму серці.

Додаткова інформація:
Жанр: мелодрама, комедія
Країна: Італія



Кіностудія / кінокомпанія: Filmauro
Режисер: Джованні Веронезі
Актори: Роберт Де Ніро, Моніка Беллуччі, Мікеле Плачидо, Ріккардо Ськамарчіо, Лаура Кьятті, Валерія Соларіно, Карло Вердоне, Донателла Фінокьяро, Даніеле Печчі, Маріна Рокко
Тривалість: 02:01:07

[spoiler="Скріншоти"]



[/spoiler]



Коментарі

Якщо Вам вдалося переглянути фільм Любов. Інструкція використання / Manuale d`am3re (2011) українською або не вдалося це зробити,якщо Ви якимось чином дивились цей фільм, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Любов. Інструкція використання / Manuale d`am3re (2011) українською, щоб переглянути фільм було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цей фільм корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS