RSS
 

FreeRelease » Фільми онлайн » Драми / Мелодрами » Любов з ризиком для життя / La chance de m...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Любов з ризиком для життя / La chance de ma vie (2010) українською

 


Опис фільму:

В Жюльена серйозна проблема. Він прекрасний консультант в шлюбних питаннях, але не одна жінка не залишається з ним довше, ніж на два тижні. Він приносить їм нещастя. Не абстрактну невдачу, а сповна конкретне нещастя: його жінки або потрапляють до лікарні кілька разів на тиждень, або у них рушиться кар'єра, або вони сваряться назавжди зі своїми близькими. Джоана переконається в цьому на власному досвіді. У день, коли їх шляхи перетнулися її кар'єра знаходилася на злеті, її особисте життя нарешті налагодилося... Все це може дуже швидко змінитися.

Додаткова інформація:
Жанр: мелодрама, комедія, романтика
Країна: Франція, Бельгія



Кіностудія / кінокомпанія: Fidélité Films, TF1 Films Production, Scope Pictures
Режисер: Ніколя Кюш
Актори: Франсуа-Ксавьє Демасон, Вірджинія Ефіра, Рафаель Персонас, Армелль Дойч, Бріжит Роюан


Тривалість: 01:31:05

Коментарі

Якщо Вам вдалося переглянути фільм Любов з ризиком для життя / La chance de ma vie (2010) українською або не вдалося це зробити,якщо Ви якимось чином дивились цей фільм, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Любов з ризиком для життя / La chance de ma vie (2010) українською, щоб переглянути фільм було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цей фільм корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS