RSS
 

FreeRelease » Фільми онлайн » Новинки - Фільми онлайн

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?



Пт
23
вер.

2011 р.

Переглядів: (1136) | Коментарі: (0) | 11.09.23
Автор: allgamenews



Опис фільму:
За сюжетом, рятуючись від злого чарівника Гаргамеля, крихітні смурфики опиняються за межами рідного села. Зі свого чарівного світу вони потрапляють прямо в наш світ, а саме в Центральний парк міста Нью-Йорк.

Сб
17
вер.

2011 р.

Переглядів: (1089) | Коментарі: (0) | 11.09.17
Автор: Werfelis



Опис фільму:
Загроза нависла над самим мистецтвом кунг-фу – хто ж стане на його захист, як не славетний учень По, який удосконалив ведення бою у стилі панди. Пророцтво героїчного майбутнього буде справджуватись, і гарантує те саме, що і перша частина, але всього набагато більше: більше прийомчиків, більше пельменів, ще більше пузо.



 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com