RSS
 

FreeRelease » Фільми онлайн » Новинки » Смурфики / The Smurfs (2011) українською...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Смурфики / The Smurfs (2011) українською

 


Опис фільму:
За сюжетом, рятуючись від злого чарівника Гаргамеля, крихітні смурфики опиняються за межами рідного села. Зі свого чарівного світу вони потрапляють прямо в наш світ, а саме в Центральний парк міста Нью-Йорк. Тепер маленьким відважним смурфикам належить відшукати дорогу додому і не потрапити в лапи Гаргамеля.

Додаткова інформація:
Жанр: анімація, комедія, пригодницький
Країна: США



 
 
Кіностудія / кінокомпанія: Columbia Pictures, Sony Pictures Animation, Kerner Entertainment Company
Режисер: Раджа Госнелл (Raja Gosnell)
Актори: Хенк Азарія (Hank Azaria), Ніл Патрік Харріс (Neil Patrick Harris), Джейма Мейс (Jayma Mays), Джонатан Уінтерс (Jonathan Winters), Алан Каммінг (Alan Cumming), Кеті Перрі (Katy Perry) та інші.
 

Тривалість: 01:38:41


Коментарі

Якщо Вам вдалося переглянути фільм Смурфики / The Smurfs (2011) українською або не вдалося це зробити,якщо Ви якимось чином дивились цей фільм, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Смурфики / The Smurfs (2011) українською, щоб переглянути фільм було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цей фільм корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS