RSS
 

FreeRelease » Фільми онлайн » Військові » Перл Харбор / Pearl Harbor (2001) українсь...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Перл Харбор / Pearl Harbor (2001) українською

 


Опис фільму:
Iсторія про двох друзів-пілотів. Їхні долі ламалися в жахливі часи Другої світової війни. Вогонь став для них рідним домом. Світ руйнувався, минуле сховалося у сутінках вогнищ, і тепер кожен повинен був боротися за своє майбутнє, на землі і на небі, в дружбі й ворожнечі.

Додаткова інформація:
Жанр: екшн, військовий, драма, романтика
Країна: США


5.4/10 (90,400 голосів) 


Кіностудія/кінокомпанія: Touchstone Pictures
Режисер: Майкл Бей (Michael Bay)
Сценарій: Рендел Уоллес (Randall Wallace)
Продюсери: Кенні Бейтс (Kenny Bates), Майкл Бей (Michael Bay), Джеррі Брукхаймер (Jerry Bruckheimer)
Оператор: Джон Шварцман (John Schwartzman)
Композитор: Ганс Циммер (Hans Zimmer)
Актори: Бен Афлек (Ben Affleck), Джош Гарнетт (Josh Hartnett), Кейт Бекінсейл (Kate Beckinsale), Алек Болдуїн (Alec Baldwin), Джон Войт (Jon Voight), Дженніфер Ґарнер (Jennifer Garner), Куба ҐудінҐ-молодший (Cuba Gooding, Jr), Ден Екройд (Dan Aykroyd)

Тривалість: 03:03:05

[spoiler="Скріншоти"]



[/spoiler]

Коментарі

Якщо Вам вдалося переглянути фільм Перл Харбор / Pearl Harbor (2001) українською або не вдалося це зробити,якщо Ви якимось чином дивились цей фільм, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Перл Харбор / Pearl Harbor (2001) українською, щоб переглянути фільм було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цей фільм корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS