RSS
 

FreeRelease » Фільми онлайн » Військові - Фільми онлайн

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?



Пт
26
серп.

2011 р.

Переглядів: (589) | Коментарі: (0) | 11.08.26
Автор: Werfelis



Опис фільму:
1943 рік. Ці французи ніколи не були у Франції, проте перед лицем війни Саїд, Абделькадер, Мессауд і Яссір приєднуються до французької армії, аби захищати свою Батьківщину від нацистів разом з 130-а тисячами інших потенційних жителів країни. Ці герої були надовго забуті історією, але подвиг не стерся з пам'яті людей зовсім. Їх силами були взяті перемоги в Італії, Провансі і Восге, а головний бій чекав воїнів в маленькому селі Ельзас, де чотирьом сміливцям довелося поодинці протистояти цілому батальйону німецьких загарбників.

Пт
26
серп.

2011 р.

Переглядів: (541) | Коментарі: (0) | 11.08.26
Автор: Werfelis



Опис фільму:
Лейтенант Томмі Харт, студент другого курсу юрфака, завербований із-за політичних проблем з його батьком як помічник одного офіцера. Коли він потрапляє в полон, а потім в німецький табір для військовополонених, високопоставлений полковник Уільям МакНамара доручає йому захищати чорношкірого лейтенанта Лінкольна Скотта, звинуваченого у вбивстві білого ув'язненого. Харт повинен боротися з своїм привілейованим минулим, щоб довести, що він - справжня людина честі, гідна свого звання. При підготовці захисту свого клієнта Томмі натикається на змову проти нього, і йому доводитися вибирати між своєю країною, власною честю і своїм життям.

Пт
26
серп.

2011 р.

Переглядів: (1569) | Коментарі: (0) | 11.08.26
Автор: Werfelis



Опис фільму:
Сюжет, принаймні його левова частка, відверто анекдотичний. Американці єврейського походження ведуть зухвалу партизанську війну в тилу у німців, забиваючи ворогів биткою та вирізаючи їм скальпи. Цього мало? Причиною кінця Другої світової був один звичайнісінький кіносеанс, де зібралася уся нацистська верхівка. І цього замало? Тіло Гітлера перед смертю розстріляли (в кінотеатрі) так, що його навряд чи хтось міг впізнати.
Мабуть, на цьому слід зупинитись: любителі історичного кіно вже зрозуміли, що у разі походу на сеанс потраплять не туди, куди хотіли. Ні, це швидше спагеті-вестерн в окупованій нацистами Франції, де може відбуватись майже все, що завгодно. Але, нагромаджуючи сюжетні "глупства”, Тарантіно не забуває про почуття і емоції глядачів, створюючи для них цікаві й повнокровні характери.

Пт
26
серп.

2011 р.

Переглядів: (785) | Коментарі: (0) | 11.08.26
Автор: Werfelis



Опис фільму:
Історія життя шести американських піхотинців, які підняли прапор на вершині гори Сурібачі під час битви при Іводзімі. Операція захоплення острова Іводзіма стала переломним моментом в ході Тихоокеанської кампанії США проти Японії навесні 1945 року ...

Пт
26
серп.

2011 р.

Переглядів: (856) | Коментарі: (0) | 11.08.26
Автор: Werfelis



Опис фільму:
Iсторія про двох друзів-пілотів. Їхні долі ламалися в жахливі часи Другої світової війни. Вогонь став для них рідним домом. Світ руйнувався, минуле сховалося у сутінках вогнищ, і тепер кожен повинен був боротися за своє майбутнє, на землі і на небі, в дружбі й ворожнечі.


Пт
26
серп.

2011 р.

Переглядів: (1061) | Коментарі: (0) | 11.08.26
Автор: Werfelis



Опис фільму:
1942 рік, розпал Сталінградської битви. Німецьке командування направляє на передову свого кращого стрільця, майора Кеніга, з особливим завданням. Він єдиний, хто може спробувати впоратися з російським «ангелом смерті» - невловимим снайпером Василем Зайцевим. Зайцев - легенда і ікона для захисників Сталінграду. Між двома унікальними снайперами починається смертельна сутичка, переможцем з якої вийти лише одному.

Пт
26
серп.

2011 р.

Переглядів: (919) | Коментарі: (1) | 11.08.26
Автор: Werfelis



Опис фільму:
«Катинь» розповідає історію жінок: матерів, сестер, дочок офіцерів Польської Армії, які були масово страчені в Катинському лісі силами НКВС за наказом Сталіна.

Пт
26
серп.

2011 р.

Переглядів: (660) | Коментарі: (0) | 11.08.26
Автор: Werfelis



Опис фільму:
Молодий лейтенант ВПС США Кріс Бернетт, один з кращих військово-морських льотчиків, по життю мріє про те, щоб йому випав шанс взяти участь у справжніх бойових діях замість того, щоб спостерігати за тренуваннями своїх колег. Проте його командир, адмірал Рейгарт вважає, що Кріс ще не готовий ... Та і бойових дій-то особливо якось не передбачається. Але от, під час однієї з розвідувальних місій, Бернетт фотографує те, що не було призначене для чужих очей і його літак збивають. Льотчик виявляється в тилу ворога, який хоче знищити шпигуна. Час йде, і адмірал Рейгарт, ризикуючи своєю кар'єрою, вирішує порушити всі правила і організувати рятувальну операцію, щоб повернути свого учня ...

Пт
26
серп.

2011 р.

Переглядів: (1215) | Коментарі: (0) | 11.08.26
Автор: Werfelis



Опис фільму:
1965 рік. Рядовий ВПС США, ведучий радіо Едріан Кронауер, прибуває до В'єтнаму, щоб зайняти місце на американській військовій радіостанції в Сайгоні. З його появою програма "Добрий ранок, В'єтнам" перестає існувати для галочки і починає віщати для слухачів. Замість рутинних і нудних повідомлень і заїжджених платівок з динаміків тепер звучить гумор на межі фолу і заводний рок-н-рол. Кронауер висміює всіх і вся, але часом його жарти - лише спосіб показати справжнє обличчя війни. При цьому на дозвіллі найпопулярніший радіоведучий в Сайгоні залицяється до дівчини-в'єтнамки. Чи потрібен такий співробітник на військовому радіо? Солдатам - так, а ось начальству - ні.

Пт
26
серп.

2011 р.

Переглядів: (861) | Коментарі: (0) | 11.08.26
Автор: Werfelis



Опис фільму:
Друга світова війна. Америка веде запеклі бої з японцями в Тихому океані. У перебігу цієї війни японці майстерно розшифровують секретні американські радіограми. Ця обставина змусила американський уряд завербувати кілька сотень індіанців Навахо, щоб використовувати їх рідну мову як код для секретних повідомлень. Морському піхотинцеві Джо Ендерсу дається завдання: охороняти Бена Яхзі, який знає секретний код, охороняти за будь-яку ціну, і навіть вбити свого підопічного, якщо він потрапить у полон до ворогів. Джо належить вирішити, чиїм життям пожертвувати - своїм або Беновим - щоб захистити код ...


 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com