RSS
 

FreeRelease » Фільми онлайн » Комедії » Супергеройське кіно / Superhero Movie (200...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Супергеройське кіно / Superhero Movie (2008) українською онлайн

 


Опис фільму:
Американського школяра вкусила бабка, але не та про яку ви подумали. Мутована комаха з великими очима стала початком нової-старої кіноісторії під назвою «Супергеройське кіно».Це чергова американська трешова комедія, пародія на блокбастери «Фантастична четвірка» та «Бетмен: початок». Автори втілюють ідею тупих американських комедій. Школяр шиє костюм комахи і вирушає на порятунок людства. До хлопця-мутанта приєднуються інші супер герої. Разом ними головний персонаж намагається врятувати місто від «поганих хлопців». Знайшлося місце і для супер-пані- Славнозвісна Памела Андерсон на радість своїм прихильникам зіграла роль Жінки-неведимки. Режисер «Супер-ГЕРОЙСЬКОГО кінo» Крейг Мазін продовжує традицію «Дуже СТРАШНОГО кіна» відмінність хіба що у назвах фільмів. До речі, саме МАЗІН зняв три останні частини «Дуже страшного кінo».

Додаткова інформація:
Жанр: комедія,
бойовик,фантастика
Країна: США

4,2 / 10 (13.059 голосів)

Режисер: Крейг Мазін
Актори: Дрейк Белл, Сара Пекстон, Крістофер МакДональд, Леслі Нільсен, Кевін Харт, Меріон Росс

Тривалість: 01:22:30

[spoiler="Скріншоти"]



[/spoiler]


Коментарі

Якщо Вам вдалося переглянути фільм Супергеройське кіно / Superhero Movie (2008) українською онлайн або не вдалося це зробити,якщо Ви якимось чином дивились цей фільм, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Супергеройське кіно / Superhero Movie (2008) українською онлайн, щоб переглянути фільм було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цей фільм корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS