RSS
 

FreeRelease » Фільми онлайн » Бойовики » Супроводжуючий/The Chaperone (2011/DVDRip)...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Супроводжуючий/The Chaperone (2011/DVDRip)

 


Інформація про фільм
Назва: Супроводжуючий
Оригінальна назва: The Chaperone
Рік виходу: 2010
Жанр: Бойовик, комедія, сімейний
Режисер: Стівен Херек
У ролях: Майкл Пол Левескі, Кевін Корріген, Хосе Суніга, Кевін О. Ранкін, Енріко Колантоні, Ізраель Бруссар, Джейк Остін Уолкер, Ешлі Тейлор, Каллен Чаффін, Даррен О'Харе

Про фільм:
Рей Бредстоун - самий вправний водій у своїй сфері ... у сфері пограбувань банків. Звільнившись з в'язниці, він має намір більше не переступати закон, стати найкращим батьком для своєї дочки Саллі і налагодити стосунки з колишньою дружиною Лінн. Коли всі його спроби возз'єднатися з родиною виявляються марними, а знайти чесний заробіток не виходить, старі знайомі пропонує йому «остання справа».

IMDB Rating: 4.0/10 (516 votes)

Випущено: США
Тривалість :1: 43:40
Озвучування: Любительське (одноголосе)-Доцент-


Коментарі

Якщо Вам вдалося переглянути фільм Супроводжуючий/The Chaperone (2011/DVDRip) або не вдалося це зробити,якщо Ви якимось чином дивились цей фільм, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Супроводжуючий/The Chaperone (2011/DVDRip), щоб переглянути фільм було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цей фільм корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.
 
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS