RSS
 

FreeRelease » Фільми онлайн » Військові » Ті, що говорять із вітром / Windtalkers (2...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Ті, що говорять із вітром / Windtalkers (2002) українською

 


Опис фільму:
Друга світова війна. Америка веде запеклі бої з японцями в Тихому океані. У перебігу цієї війни японці майстерно розшифровують секретні американські радіограми. Ця обставина змусила американський уряд завербувати кілька сотень індіанців Навахо, щоб використовувати їх рідну мову як код для секретних повідомлень. Морському піхотинцеві Джо Ендерсу дається завдання: охороняти Бена Яхзі, який знає секретний код, охороняти за будь-яку ціну, і навіть вбити свого підопічного, якщо він потрапить у полон до ворогів. Джо належить вирішити, чиїм життям пожертвувати - своїм або Беновим - щоб захистити код ...

Додаткова інформація:
Жанр: екшн, історичний, військовий
Країна: США



Кіностудія / кінокомпанія: Metro-Goldwyn-Mayer (MGM), Lion Rock Productions
Режисер: Джон Ву (John Woo)
Актори:Ніколас Кейдж (Nicolas Cage), Адам Біч (Adam Beach), Петер Стормаре (Peter Stormare), Ноа Еммерік (Noah Emmerich), Марк Руффало (Mark Ruffalo), Брайан Ван Холт (Brian Van Holt), Мартін Хендерсон (Martin Henderson), Роджер Уіллі (Roger Willie), Френсіс О'Коннор (Frances O'Connor), Крістіан Слейтер (Christian Slater), Джейсон Айзекс (Jason Isaacs), Кевін Куні (Kevin Cooney), Холмс Осборн (Holmes Osborne), Кіт Кемпбелл (Keith Campbell), Скотт Еткінсон (Scott Atkinson), Джеремі Девідсон (Jeremy Davidson), Джеймс Д. Девер (James D. Dever), Кріс Девлін (Chris Devlin), Джеф Девіс (Jeff Davis), Аарон Ямагата (Aaron Yamagata), Вікторія Чен (Victoria Chen), Роберт Агіляр мол. (Robert Aguilar Jr.), Тімоті Ді Прі (Timothy Di Pri), Меттю Джанмар (Matthew Junmar)

Тривалість:  02:14:22

[spoiler="Скріншоти"]



[/spoiler]


Коментарі

Якщо Вам вдалося переглянути фільм Ті, що говорять із вітром / Windtalkers (2002) українською або не вдалося це зробити,якщо Ви якимось чином дивились цей фільм, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Ті, що говорять із вітром / Windtalkers (2002) українською, щоб переглянути фільм було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цей фільм корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS