RSS
 

FreeRelease » Фільми онлайн » Комедії » Встигнути до / Due Date (2010) українською...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Встигнути до / Due Date (2010) українською

 


Опис фільму:
Дружина керівника великого підприємства з Лос-Анджелеса ось-ось народить їх першу дитину. Але майбутній батько Пітер Хаймен не встигає додому до народження своєї дитини... Єдиний шанс приїхати вчасно - скласти компанію честолюбному зануді акторові Ітану Тремблеєму.
Героя чекає не просто випробування дорогою і часом, але і перевірка на міцність його нервів супутником, який не проти повеселитися і вивести з себе майбутнього батька.


Додаткова інформація:

Жанр: Комедія
Країна: CША
Режисер: Тодд Філліпс
Актори: Роберт Дауні, Зак Галіфіанакіс, Мішель Монахен, Джеймі Фокс, Джульєтт Льюїс, Денні МакБрайд, РЗА, Метт Волш, Броді Стивенс, Джейкоб Ульріх
Тривалість:
01:35:15

[spoiler="Скріншоти"]



[/spoiler]


Коментарі

Якщо Вам вдалося переглянути фільм Встигнути до / Due Date (2010) українською або не вдалося це зробити,якщо Ви якимось чином дивились цей фільм, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Встигнути до / Due Date (2010) українською, щоб переглянути фільм було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цей фільм корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS