RSS
 

FreeRelease » Фільми онлайн » Комедії » Зубная фея...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Зубная фея

 

Назва: Зубна фея
Ориг. назва: Tooth Fairy
Жанр онлайн фільму : Комедії, Сімейний, Фентезі
Режисер: Майкл Лембек
Сценарій: Лауэлл Ганц, Бэбалу Мэндел, Джошуа Стернин
Продюсер: Джейсон Блум, Марк Кьярди, Гордон Грэй
У ролях: Дуэйн Джонсон, Эшли Джадд, Стефен Мерчант Райан Шеклер, Сет МакФарлейн, Джули Эндрюс

Дата виходу : 2009
Випущено: США, Канада

Тривалість: 97 хв.
Бюджет фільму Зубна фея: $48 000 000

Згадаємо словосполучення "зубна фея". Дерек Томпсон носить саме таке прізвисько, він лютий і жорстокий хокеїст. На льодовому полі він не щадить команди супротивників, і "допомагає їм позбавитися" від тісних зубів, не залишаючи грошей за законами зубних фей. Порушивши суворі традиції зубних фей, Дерека обертають в справжню фею, і. відправляють працювати! Тепер завзятому хокеїстові Дереку Томпсону належить спокутувати провину, міняю випавші дитячі зуби на монети.


Коментарі

Якщо Вам вдалося переглянути фільм Зубная фея або не вдалося це зробити,якщо Ви якимось чином дивились цей фільм, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Зубная фея, щоб переглянути фільм було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цей фільм корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.
 
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS