RSS
 

FreeRelease » Файли » Українізатори» "S.T.A.L.K.E.R.:Чисте Небо" укра...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


"S.T.A.L.K.E.R.:Чисте Небо" українською мовою

 


Гра повністю перекладається українською мовою.

І хоча всі тексти перекладені на українську мову, озвучення пішло декілька далі, ще реалістичніше представляючи кожне угрупування, так "Долг" говорить російською мовою, а, наприклад, бандити в основному говорять на суржику - що в комплексі додає особливий колорит грі, що любиться.

Хочеться відзначити, що українська локалізація встановлюється на російську ліцензійну версію гри і працюватиме з будь-яким встановленим у вас патчем.

Приємної гри!

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру "S.T.A.L.K.E.R.:Чисте Небо" українською мовою або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу "S.T.A.L.K.E.R.:Чисте Небо" українською мовою, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS