RSS
 

FreeRelease » Файли » Фентезі / Фантастика» Гра престолів / Game of Thrones (1 сезон/2...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Гра престолів / Game of Thrones (1 сезон/2011/HDTVRip)

 


Рік випуску:
2011
Країна: США
Жанр: фентезі, драма
Тривалість: ~ 59 хв
Переклад: професійний багатоголосий закадровий (LostFilm)
Режисери: Тімоті Ван Паттен, Брайан Кірк, Даніель Мінахан, Алан Тейлор
У ролях: Шон Бін (лорд Еддард Старк), Пітер Дінклейдж (Тіріон Ланністеров), Марк Едді (Роберт Баратеонов), Микола Костер-Вальдано (Джеймі Ланністеров), Мішель Фейрлі (Кейтілін Старк), Олена Хіді (Серсея Ланністеров), Емілія Кларк (Дейенеріс Таргаріен), Іен Глен (сир Джьорі Мормонт), Ейдан Гіллен (петіро Бейліш)

Опис: До кінця підходить час благоденства, і літо, що тривало кілька десятиліть, згасає. Навколо осередку влади Семи королівств, Залізного трону, зріє бунт, і в цей непростий час король вирішує шукати підтримки у друга юності Еддарда Старка (Шон Бін). У світі, де все - від короля до найманця - рвуться до влади, плетуть інтриги й готові встромити ніж у спину, є місце і шляхетності, співчуття і любові. Між тим, ніхто не помічає пробудження темряви з легенд далеко на Півночі - і лише Стіна захищає живих на південь від неї.
Між древньої крижаної стіною і полум'ям назавжди пішли зі світу драконів розгортається «Гра престолів» - довгоочікувана екранізація культової саги Джорджа Р. Р. Мартіна «Пісня льоду й полум'я».

Якість: HDTVRip
Формат: AVI
Відео кодек: XviD
Аудіо кодек: MP3
Відео: 720 * 400 (1.80), 23.976 fps, XviD MPEG-4, ~ 976 kbps, 0.14 bit / pixel
Аудіо: 48 kHz, MPEG Layer 3, 2 ch, ~ 187 kbps

[spoiler="Скріншоти"]


[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Гра престолів / Game of Thrones (1 сезон/2011/HDTVRip) або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Гра престолів / Game of Thrones (1 сезон/2011/HDTVRip), щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS