RSS
 

FreeRelease » Каталог статей » Майстерня» Як знизити Пінг в грі CS 1.6, наші поради....

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Як знизити Пінг в грі CS 1.6, наші поради.

 


Багато хто з нас хоче бавитись у стрілялки по інтернеті але в декого то інтернет слабий то компютер то ше якась мара... В цій статті ми розглянемо як збільшити швидкодію гри в мережі інтернет.

Розглянемо якими способами можна знизити пінг на сервері CS 1.6

На пінг в ігровому сервері CS 1.6 впливають дуже багато факторів.
Розглянемо основні з них:

1. 1. Провайдер інтернету. Основний і самий головний фактор - це Ваш провайдер надає Вам послуги інтернету. Краще всього вибирати провайдера, який надає інтернет через дріт, який проводиться до вас індивідуально у приміщення. Провайдери які надають послуги з Виділеного каналу (ethernet) як правило мають набагато кращий пінг, ніж провайдери, які надають інтернет по ADSL.

2. 2. Канал інтернету. Під каналом слід розуміти ширину каналу в мегабітах. Для комфортної гри на сервері CS 1.6 на 32 гравця найкраще замовляти собі тарифний план не менше 20 мегабіт для комфотного користування сервера CS 1.6 гравцями і нормального пінгу.

3. 3. Для того, щоб знизити навантаження на сервер CS 1.6 і знизити пінг, потрібно зробити так, щоб гравці закачували файли безпосередньо з Вашого веб сайту, який розташований в інтернеті, як це зробити ми вам розкажем у наступній статті.

4. 4. Зменшити пінг на сервер CS 1.6 можна встановивши плагін Booster, цей плагін знижує пінг і робить його більш стабільним.

5. 5. Для зменшення пінгу на сервері CS 1.6 слід відключати всі сторонні програми які використовують інтернет, такі як ICQ, Skype, Torrent і т.д. Все що паралельно використовує інтернет - автоматично збільшує пінг на сервері, особливо torrent

6. 6. На сервері варто поставити обмеження з пінг. Що це означає? У налаштуваннях сервера CS 1.6 є параметри, які дозволяють Кікати гравців з сервера CS 1.6 з високим Пінг. Рекомендую виставити обмеження в 150 мс, це дозволить знизити загальний пінг на сервері.

Сподіваюся ця стаття допомогла Вам зменшити пінг і зробити гру комфортнішою!


Всі права на дану статтю належать www.f-rl.com Копірайт даної статті дозволяється тільки зі згоди адміністрації сайту. Або із зворотнім посиланням на сайт.

Коментарі

Якщо ви прочитали дану статтю будь-ласка напишіть свою думку в коментарях!
 
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.
 
  Цитата  

Lorena

11.12.22 08:56
That's way the besstet answer so far!
  Цитата  

allgamenews

11.10.07 01:44
думаю вистарчить, але не більше ніж на 8 слотів...
  Цитата  

Ярик

11.10.06 17:23
А швидкості Київстаровського модему при мінімальних налаштування вистачить?
  Цитата  

Rudik

11.05.22 11:00
не знижуеє пінг(((
  Цитата  

allgamenews

11.03.24 23:42
Що саме ви відриваєте? Уточніть я не телепат
  Цитата  

Роман

11.03.24 11:06
я скачав и воно не хоче видкривати
  Цитата  

allgamenews

11.01.11 18:32
можливо у вас недостатньо швидкий інтрент!
У нас є спеціальна тема на форумі по КС.
Пишіть там і вам відразу ж відпишуть
  Цитата  

WOLK

11.01.11 18:27
як зменшити пінг???Коли на моєму серві грають люди то пінг нормал, а коли я захожу то деже великий(((
  Цитата  

allgamenews

10.11.28 19:20
  Цитата  

Маркі

10.11.21 23:23
де скачати booster

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS