RSS
 

FreeRelease » Каталог статей » Превю» World of Warcraft: Cataclysm превю...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


World of Warcraft: Cataclysm превю

 


Розробник: Blizzard Entertainment
Видавець: Blizzard Entertainment
Жанр: MMORPG
Офіційний сайт: відкрити
Офіційний сайт в РФ: відкрити
Модель розповсюдження: роздрібний продаж, підписка

П'ять років тому, коли World of Warcraft тільки починав свій тріумфальний хід. Перше доповнення додало "Запределье" - величезний світ, який викликав неоднозначну реакцію у фанатів всесвіту. Через рік кожен уже міг потрапити в легендарний Нордскол, на території якого, в Цитаделі Крижаныъ Корони, сидів один із самих улюблених і відомих персонажів всесвіту - Король-Ліч. На Blizzcon 2009, всупереч очікуванням багатьох фанатів, Blizzard не анонсувала нових континентів, а в рамках додатку World of Warcraft: CataclysmСхідні королівства і Калімдора.

Віддавши на розтерзання геймерів двох найвідоміших персонажів всесвіту - Іллідан і Артасів - розробники не забули і про тих, хто довгі п'ять років спочивав у надрах історії, не подаючи жодних ознак життя. «Поганим хлопцем» третього додатку стане Смертокрил - один з п'яти драконівських аспектів. Саме він, що відсидів в якомусь таємному притулку, повстане з надр Азерота, викликавши небачений досі катаклізм, який і змінить світ до невпізнання.

Кожен додаток поліпшував графіку гри. У World of Warcraft: Cataclysm неабияк застарілий двіжок отримає черговий ковток свіжого повітря: буде перероблена вода, яка займає значну частину існуючих територій. Вода буде виглядати значно сучаснішою і природнішою.

прийняла рішення повністю перетворити добре знайомі кожному гравцеві території:
 


Крім зовнішнього перетворення, зміни піддасться і логіка розташування територій: якщо раніше процес набору досвіду персонажа часом вимагав переміщення між зонами, розташованими в різних куточках Азерота, то в Cataclysm даний недолік пропаде: ланцюжок локацій для прокачування не буде перериватися, і гравцям буде потрібно лише переходити на сусідні території. Крім того, зникне проблема так званих «мертвих» локацій, наприклад, Азшари, куди раніше геймери заглядали лише по великих святах.

Розробники анонсували дві нові раси: Гоблінів за Орду і за Альянс Воргенів. Якщо перші представляють собою ординський аналог об'єктів для насмішок - гномів, то Воргени - люди-перевертні, здатні перебувати як в людській, так і звірячій формі. Незважаючи на такі кардинальні відмінності, не доводиться сумніватися, що в перші місяці в стартових локаціях - Загублених островах і Гілнеасе - буде не проштовхнутися.
 

У World of Warcraft: Cataclysm гравців очікують не 10 нових рівнів, а лише п'ять, проте розробники обіцяють зробити їх максимально насиченими.

Взагалі, персонажам і їх розвитку в третьому додатку виділено особливу увагу. Крім традиційних нових заклинань і умінь, з'явиться і нова професія - археологія, а також «Шлях Титанів», який додасть персонажам ще більше унікальності. Нова вторинна професія дозволить збирати артефакти і обмінювати їх на цінні нагороди. «Шлях Титанів», побічно пов'язаний з археологією, дозволить геймерам вивчати нові рідкісні здібності, спрямовані як на PvE, так і на PvP складові гри.

 

Крім того, розробники планують майже повністю відмовитися від пасивних талантів, замінивши їх «майстерністю» - залежно від обраних знань, персонажі будуть отримувати пасивні бонуси, не витрачаючи на це очки, кількість яких обмежена.

Кожен володар виробничих професій отримає можливість змінювати показники на створених ним речі завдяки новій здатності «перековування». Наприклад, кілька одиниць інтелекту можна буде перетворити на витривалість, що безумовно стане в нагоді кожному. Тим не менше, певні обмеження все ж будуть присутні - значно завищити один з показників на шкоду іншим не вдасться.

Найбільш очікуваними оновленнями в World of Warcraft: Cataclysm безумовно стануть нові підземелля і PvP-зони. Blizzard обіцяє ще більше катакомб, які припадуть до смаку всім гравцям.  Не обійдеться і без нових лиходіїв, серед яких  виділяється Смертокрил - фінальний бос всього додатку.

Почуте і ще одне давнэ прохання гравців: «катаклізми» будуть перероблені два старих підземелля. Героїчний режим на п'ять чоловік з'явиться у Мертвих копаленях і Фортеці Темного ікла.

З PvP справи йдуть не гірше. Геймерів чекають нові поля битв, включаючи Битву за Гілнеас, а також Тол Барад - величезну PvP-територію.

Найбільш шокуючим нововведенням для фанатів битв між гравцями стане повернення звань, а також поява рейтингових полів битв. Фактично вони прирівняли до арен, що дозволяє користувачам заробляти очки арен і купувати за них зовсім ідентичні нагороди. Система буде нагадувати безпрограшну лотерею.

Крім того, в гру повернуться добре відомі старожилам Азерота звання: гравці знову зможуть заробляти титули аж до Верховного Вождя або ж Головнокомандувача. Їх можна було заробити до виходу The Burning Crusade шляхом практично безперервної гри на полях битв протягом декількох місяців. У World of Warcraft: Cataclysm умови отримання, звичайно ж, будуть куди м'якше.

Одним з головних нововведень стане система прокачування рівня гільдій. Через п'ять років після виходу гри, вони, нарешті, перестануть бути звичайним чатом та розширеним списком друзів. Гільдії отримають свої власні таланти, а також досягнення. Досвід гільдії будуть отримувати на основі різних діянь та досягнень які перебували у гравців: прокачування рівня або репутації, PvP-досягнення, а також вбивства босів.

Щодня кожна гільдія буде одержувати певну кількість досвіду, кількість якого буде грунтуватися на успіхах двадцяти кращих гравців. Кожен рівень принесе гільдії по одному очку таланту, які обіцяють бути не тільки незвичайними, а й украй корисними. Наприклад, будуть збільшувати кількість золота яке випадає з босів дозволять закликати весь рейд в певну точку або ж воскрешати всіх героїв після невдалої битви.Cataclysm обіцяє стати переломним доповненням для World of Warcraft. Вперше розробники фактично відкрито заявляють, що ніякого «хардкору» чекати не доводеться. Безумовно, будуть і так звані «хардмоди», але в більшості додаток розрахований на широкі маси користувачів. Без сумнівів нас в черговий раз чекає дійсно якісне розширення, яке не тільки підігріє інтерес у закоренілих фанатів, але і поверне багатьох старих геймерів, які з тих чи інших причин залишили Азерота. У Wrath of the Lich King метаморфози тільки почалися, і Cataclysm покликаний стати їх логічним завершенням - World of Warcraft остаточно стане грою для кожного.

При копіюванні матеріалу вказувати джерело або зворотню адресу.


Список використаної літератури:
 gamersblog.ru
 google.com
Автор:
allgamenews


Коментарі

Якщо ви прочитали дану статтю будь-ласка напишіть свою думку в коментарях!
 
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.
 
  Цитата  

MUSHKOVV

11.09.14 01:44
ХОРОША ІГРА-)
  Цитата  

MUSHKOVV

11.09.14 01:43
хОРОША ІГРА-)
  Цитата  

MUSHKOVV

11.09.14 01:42
ЕТА ХАРОШАЯ ІГРА!-)
  Цитата  

dima

11.09.03 15:44
ww

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS