RSS
 

FreeRelease » Файли » Action» Battlefield 3 (2011) PC | Origin-Rip...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Battlefield 3 (2011) PC | Origin-Rip

 


Назва: Battlefield 3
Жанр: Action (Shooter)
Рік випуску: 2011
Розробник: EA Digital Illusions Creative Entertainment
Видавець: Electronic Arts
Видавець в Росії: Electronic Arts
Мова інтерфейсу: російська
Мова озвучення: російська
Тип видання: Origin-Rip
Таблетка: Присутній

Опис:
Строго за традицією, як серцевини Battlefield 3 виступає все ті ж ненаглядні багатокористувацькі битви, розраховані на 64 гравця (тільки на PC!) І прикрашені різноманітною технікою, включаючи і реактивні літаки, і великовагові танки. На другому місці йде одиночна кампанія, де нам віддана роль американського піхотинця, і кооператив для віддають перевагу працювати в команді бійців.
Головним достоїнством Battlefield 3 повинен стати новий движок - могутній Frostbite 2. Він забезпечить просто небувалий рівень разрушаємості, освітлення всіх перетворених на руїни будівель та фізичної правдоподібності на пару з реалістичною анімацією і звуком, закладає своїми вибухами вуха. Все як у реальному бою! Розібрати на цеглинки можна буде будь-яку стінку, так що вибирати укриття в BF3 потрібно з головою на плечах. Інакше скоро цієї голови ви можете не дорахуватися.
Театри військових дій будуть охоплювати всі основні регіони світу - США, Близький Схід і Європу. Карти тут варіюються в межах від дуже тісних урбаністичних вуличок Парижа, Тегерана і Нью-Йорка, де потрібно дуже уважно вдивлятися у вікна, і аж до великих відкритих просторів, за якими не гріх вдарити автопробігом на підвернувся бронетранспортері. Всі види техніки в Battlefield 3 залишилися на місці - тут є і повітряні машини, і наземні, і морські.

Системні вимоги:
Операційна система: Windows Vista / Windows 7 / XP не підтримується
Процесор: Core 2 Duo 2.4 ГГц або Athlon X2 2.7 ГГц
Пам'ять: 2 Гб
Відеокарта: сумісні з DirectX 10.1 з 512 МБ ОЗУ (Лінійки ATI Radeon 3000, 4000, 5000 або 6000, з продуктивністю ATI Radeon 3870 або вище)
Аудіокарта: Сумісна з DirectX 9.0c
Вільне місце на ЖД: 10 Гб
DVD-привід: не потрібен

Особливість гри:
• Frostbite 2 - нове графічне ядро, що піднімає реалізацію анімації, системи руйнувань, освітлення та звук на небачену висоту. Завдяки цій технології ви відчуєте себе в самій гущі битви!
• Жар битви - гуркіт вибухів, кулі над головою, порятунок поранених товаришів, розгортання знарядь практично на будь-якій місцевості ... приголомшлива графіка та анімація Battlefield 3, а також захоплюючий ігровий процес дозволять вам з головою зануритися в інтенсивний сучасний бій.
• Військова техніка - бої за участю техніки на суші, морі та в небі стануть ще більш інтенсивними з введенням в гру реактивних літаків.
• Міський бій - у цій грі вам належить битися в різних куточках США, Європи та Близького Сходу. Вас чекають вузькі вулички, ділові райони мегаполісів ... і відкриті простори, ідеально підходять для битви за участю техніки.

Особливості Origin-Rip:
- Розпакований клієнт гри Battlefield 3 з докаченнимі файлами.
- Вирізані всі мови крім російської інтерфейсу і озвучки
- Повністю готова для запуску гри

Установка:
2. Встановити.
3. Скопіювати кряк в папку з грою.
4. Грати. [spoiler="Скріншоти"] [/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Battlefield 3 (2011) PC | Origin-Rip або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Battlefield 3 (2011) PC | Origin-Rip, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 
  Цитата  

Sanyoook

12.06.18 16:45
чудово
  Цитата  

Sanyoook

12.06.18 16:45
супер
  Цитата  

федя

12.01.21 16:34
ИГРА НЕ ЙДЕ НА МОМУ КОМПЮТОРІ І ТОГО ВОНА ДУЖЕ ТУПА
  Цитата  

федя

12.01.21 16:32
ІГРА ДУЖЕ ТУПА НЕ ГРАЙТЕ =ЇЇ
  Цитата  

федя

12.01.21 16:30
тпорпрапораівпаівпарпоприпавпвапарпаорпорповапвапапасмрпарпарпірр ір ррарапрапрапрпрапрпарапрпарпарап
  Цитата  

женя

11.11.16 14:14
абалденно
  Цитата  

женя

11.11.16 14:13
супер игра
  Цитата  

allgamenews

11.11.16 01:04
гра не підтримує ОС XP...встановлюй Windows7
  Цитата  

Hitman333

11.11.12 19:41
Кагда будет на xp???

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS