RSS
 

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Blur[Превю]

 


Дата виходу гри:грудень 2009 рік.
Жанр гри:аркада, гонки
Розробник гри:Bizarre Creations
Видавець гри:Activision
Сайт гри:Офіційний сайт


Аби з'ясувати собі, до якого жанру слід відносити нову автоаркаду Blur від розробників Xbox-эксклюзива Project Gotham Racing, потрібно як мінімум освіжити в своїй пам'яті ті славні моменти, які ви свого часу провели в обнімку з Death Track: Resurrection, або, принаймні, з недавньою Burnout Paradise. Bizarre Creations зараз зайняті украй благородною справою - відродженням давно забутого і покритого зеленою цвіллю, але колись вельми шанобливого і популярного жанру бойових автоаркад. Причому, на відміну від дилетантів гоночної справи  SkyFallen, у творців PGR є всі шанси для досягнення жаданого тріумфу. Причин для цього, як нам здається, більш ніж достатньо.

http://jeux-video.portail.free.fr/previews/pc/19-05-2009/blur/blur-pc-002.jpg

Знайомтеся, Blur - несерйозна, на перший погляд, автоаркада з ліцензованими автомобілями, темпом і швидкістю кращих частин Need for Speed і неодмінним видовищем Burnout Paradise. Не буде зайвим повторити, що розробляють її заслужені трудівники з компанії, що робила для двох поколінь консолей від Microsoft мало не головні гонки. На сьогоднішній день Bizarre Creations більше не полягає в творчому союзі з «біло-зеленим» табором, віддавши перевагу співпраці з Activision Blizzard. Конкретно для нас ці метання розробників від одного видавця до іншого важливі ось чим: позбувшись підтримки Microsoft, творці серії PGR заразом позбавили свої майбутні гоночні творіння від примусової эксклюзивності, своєрідної «прив'язки» до однієї єдиної платформи - але ж вже було у випадку з PGR. Ми ж тепер можемо з упевненістю заявити: Blur обов'язково з'явиться на персональних комп'ютерах, причому, швидше за все, одночасно зі своїми консольними побратимами.

Blur - це, в першу чергу, смикалка, як рознести машину вашого опонента за допомогою підручного енергетичного бластера, і тільки потім - про естетику водіння дорогого спорткара. Між іншим, в активі Bizarre Creations значиться украй аркадний шутер The Club, не позбавлений певного шарму. Наприклад, там були всі атрибути типових забав для ігрових автоматів - лічильник часу, набір написів у дусі «Подвійний бонус» і «Потрійний бонус», спинномозковий геймплей і скажений ритм. Так от, девелопери збираються перенести всі кращі напрацювання шутера The Club в Blur.

http://drivingspirit.com/storage/videogames/blur/blur-screenshot4.jpg

BMW хватит всім - на кожному другому скріншоті фігурують представники знаменитої баварської марки.
При цьому, все ж, не можна упускати з уваги той факт, що гра обіцяє бути більш ніж видовищем (тепер ви знаєте, що ми тут не просто так згадували нашу кохану Burnout Paradise). На благо цього специфічного показника збирається працювати першокласний візуальний ряд з його стильними ефектами.

Ведучи розмову про нову гру від розробників іменитої серії PGR, дуже складно стриматися від порівняння нового проекту з його попередниками. Більш всього, мабуть, впадає в очі особливе, трепетне відношення Bizarre Creations до створення трас і довколишніх до них споруд. Найкрасивіші міста в гонках виходили саме у творців PGR. І, на щастя, Blur в цьому плані стане лише ідейним продовжувачем всіх минулих проектів студії. На даний момент як арени для плесканння в згустках блакитної протоплазми вже заявлені траси в Барселоні, Лос-Анджелесі і Сан-Франциско. Чи буде в Blur що любиться всім русскоговорящим залицяльникам творчості Bizarre Creations етап в Санкт-Петербурзі - доки невідомо.
Мультиплеєр в Blur буде. Для володарів консолей і телевізорів з великою діагоналлю розробники окремо припасли класичний split-screen для чотирьох гравців. Онлайн-режим нікуди не подінеться - радість від сьогодення і повноцінного «мультика» зможуть в рівній мірі випробувати на собі як володарі персональних комп'ютерів, так і власники приставок - в Blur абсолютно точно буде звичайний deathmatch, командний deathmatch і навіть справжнісінький кооператив. Максимальна кількість учасників - двадцять.
З саундтреком поки що не все напевно відомо. Найголовніше, що удалося довідатися - розробники вирішили відмовитися від звичних класичних і мало не утихомирених мелодій на догоду легшим і безшабашним композиціям.

http://www.donkeybiscuits.com/images/blur_screen1.jpg

Сюжет в Blur буде суто для галочки. Та і де це бачено, аби в автоаркаді з енергетичними гарматами і лазерами замість фар була присутня драма хоч з щонайменшим натяком на серйозність?
Отже, що ми маємо у результаті? Приблизно через рік розробники аристократичної серії Project Gotham Racing покажуть громадськості себе і продукти своєї творчості в дещо іншому світлі. Заколисуючі і розмірені етапи в дощовому Санкт-Петербурзі замінять на «лазерно-протоплазмове» шоу в Барселоні і гонку «на виживання» в одному флаконі. Масштаб помітно скоротиться, а плей-лист саундтрека складатиметься з аналогів недавніх Thunder і Invaders Must Die від Prodigy . Bizarre, звичайно, сильно ризикує. Але ми більш ніж упевнені в успіху Blur - за його розробкою працюють справжні професіонали.


Коментарі

Якщо ви прочитали дану статтю будь-ласка напишіть свою думку в коментарях!
 
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS