RSS
 

FreeRelease » Каталог статей » Превю» Red Orchestra: Heroes of Stalingrad [Превю...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Red Orchestra: Heroes of Stalingrad [Превю]

 


Інша назва гри
Герои Сталинграда
Дата виходу гри
2010 рік.
Дата виходу гри в Россії
2010 рік.
Жанр гри
action
Розробник гри
Tripwire Interactive
Видавець гри
1C
Сайт гри
офіційний
Сайт грироссійський
Локалізатор гри
1C
Питання по грі і її обговорення
на форумі


У комп'ютерних іграх тема пам'ятної Сталінградської битви, на щастя, ще не так розтиражована, як знаменита висадка в Нормандії або оборона Перл-харбора. І це прекрасно. Що стосується легендарної висадки військ союзників на Омаха-біч то для гравців всього світу вона стала вже своєрідною операцією перевіряючою на придатність розробників відповідних проектів. Ми, чесно кажучи, навіть побоюємося: раптом у наших школярів Нормандія почне асоціюватися виключно з сюжетом, що і передбаченим, по Другій світовітовій. Як би потім не довелося внукам доводити, що Чорнобиль – це «не лише про сталкерів».

http://www.gamer.ru/system/attached_images/images/000/049/509/normal/11-2-1280x800.jpg
Реалістичність як інструмент дії

До створення другої частини розробники підійшли серйозно. Спочатку вони виписали собі в сценаристи Алана Уїлсона – історика з тридцятирічним стажем. І не просто історика, а достеменного «книжного хробака :)» що харчується виключно навчальними посібниками і довідниками по Великій Вітчизняній війні. Після цього Tripwire Interactive найняли собі цілу гвардію обдарованих художників, що уміють за лічені секунди відтворити за допомогою планшета пера і умілих рук будь-яку фотографію – локації в Heroes of Stalingrad до найдрібніших подробиць моделюються з повною оглядкою на реально існуючі прототипи. За картинку в грі відповідатиме що не потребує представлення Unreal Engine 3 з якого програмісти Red Orchestra вичавлять соки, що залишилися – все на благо реалістичного і дорослого геймплея.

http://www.3dnews.ru/_imgdata/img/2009/05/07/123139.jpg

Пройтися дадуть по всіх основних етапах Сталінградської битви, а це означає, що ми приймемо участь у всіх її ключових операціях: «Уран», «Винтегевіттер», «Малый Сатурн» і звитяжною «Кольцо». Що стосується зон бойових дій, то їх назви мають бути знайомі всім хто в школі хоч раз тримав підручник з історії Великої Вітчизняної. Будьте упевнені – пам'ятні тракторний завод і Мамаєв курган не будуть обділені увагою.

З інших важливих нововведень дуже хочеться відзначити вдосконалену систему пошкоджень, а якщо бути точніше, то попадань всіляких куль осколків гранати і інших носіїв смерті в тіла солдатів. Так от, ця сама система покращає на лад. Гра прораховуватиме характер і силу попадань на більш високому рівні. Тобто, якщо куля зачепить ногу, то головний герой зможе вести подальший бій, але лише вже лежачи на землі а пересуватися вийде лише повзучи. Від гучних вибухів бійці на якийсь час глухнутимуть, що, звичайно, для нас в іграх далеко не новинка, ну а пошкоджені руки не дозволять управляти зброєю в належній мірі.

http://exeee.com/uploads/posts/2009-08/1250067410_red-orchestra-2-stalingrad-heroes.jpg

Резюмуючи вищесказане, поважно відзначити ось що. Red Orchestra: Heroes of Stalingrad у жодному випадку не можна розглядувати як черговий шутер по мотивах Другої світової війни або як перший високобюджетний і якісний екшен про Сталінградську битву. Всі ці детальні прорахунки попадань наворочена балістика і кінематика потрібні Tripwire Interactive лише для одного – дати гравцям всього світу можливість... ні, не відчути на власній шкурі всі жахи, які пережили солдати по обидві сторони фронту під час битви за Сталінград, а просто допомогти нам представити яке це – повзти змією три кілометри, що оглохнув, осліпнув, з тремтячими руками, але з останніх сил вірити в перемогу і вирвати-таки її у ворога зубами ціною власного життя. Хай і віртуальною. Напевно відомо що стратегія «Операція "Багратіон"» використовується білоруськими викладачами як навчальний посібник, причому досить успішно. Мабуть, і в Heroes of Stalingrad теж вийде чомусь нас навчити.


Автор: allgamenews
При копіюванні інформації з сайту вказувати нашу адресу.



Коментарі

Якщо ви прочитали дану статтю будь-ласка напишіть свою думку в коментарях!
 
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.
 
  Цитата  

варц

10.10.19 21:26
мені подобається гра

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS