RSS
 

FreeRelease » Каталог статей » Превю» Aliens vs. Predator [Превю]...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Aliens vs. Predator [Превю]

 


Дата виходу гри 2010 г.
Жанр гри action
Розробник гри
Rebellion
Видавець гри SEGA
Питання по грі і її обговорення на форумі


Настирливі чоловічки вже забули, якого жару їм не так давно задали Чужіий і Хижак. Цього разу військові супроводжують археологічну експедицію, яку спорядила могутня корпорація Weyland-yutani. Як з'ясувалося, на загадковій планеті знаходяться святині Хижаків - потрібно вивчити. І попутно зібрати всі неприємності на солдатські голови. Який же «приємний» подаруночок чекає їх на незвіданій планеті?

Як і в попередній частині Aliens vs. Predator від Monolith, розробники з Rebellion запропонують нам три кампанії. Кожна - за представника однієї з рас. Вибрати будь-який епізод, що сподобався гравцю.

Полювання за головами

Кампанія за Хижака - сама «просунута». Наш підопічний не тільки неймовірно сильний фізично, але ще і має при собі лазерну гармату і носить на зап'ястях гострі леза. Додатково він вільно перемикатиметься між чотирма режимами зору відразу. Є і інші пристосування, але про них майже не розповідають - відомо лише, що ми можемо записувати голоси військових на спеціальний пристрій і прокручувати їх де-небудь в лісовій гущавині, влаштовуючи таким чином пастки.

Хижак працює непомітно, залишаючи після себе тільки декілька трупів: стежить за жертвами з висока, очікує і в пару секунд розстрілює піхоту противника або розриває їх на частини саморобними кігтями. Але хіба цікаво тушкувати безпорадних ворогів? Адже вони навряд чи встигнуть щось зробити за декілька фатальних секунд. Щоб пригода не стала дуже простою, а значить, нудною, Хижак вимушений час від часу спускатися з дерев і гір.

Запас енергії нашого героя має неприємну властивість закінчуватися. Щоб не перетворитися з мисливця з навороченою зброєю в шматок м'яса з навороченою зброєю, Хижакові потрібні свіжі. голови. Отже іноді доводиться покидати затишні крони дерев і, ризикуючи отримати кулю, шукати «сувеніри». Вилучаються черепки у піхотинців. Ті, звичайно, кричатимуть, мовляв, самим потрібні і таке інше, але що поробиш. До речі, любителі справ ламати черепи в такі хвилини будуть нескінченно раді. Камера, міцно закріплена в очах мисливця, покаже, як Хижак смачно розпорює ніжні солдатські шийки і з хрускотом ламає їх кістки, відриваючи трофейні голови.

А якщо блискавичний удар відіб'ють, завжди можна сховатися від військових. У таких випадках стане в нагоді неймовірна стрибучість Хижака: раз, два - і ми вже знову готуємо підступну атаку на безпечній відстані від свинцю і багнетів. Заскакувати у вентиляції і на піднесеності допоможе нова здатність - focus jumping. Якщо раніше все доводилося робити «ручками», то тепер досить натиснути на потрібну кнопку, як тільки з'явиться спеціальна ікона - Хижак тут же встрибне на позначену поверхню. Приблизно так само використовувався крюк в Batman: Arkham Asylum. Дуже зручно.




Головна перевага (і недолік) Чужого - швидкість. У попередній частині Aliens vs. Predator дуже високий темп гри навіть зробив епізод за ксеноморфів найлегшим і найнуднішим. Супротивники не встигали дати відсіч і один за іншим вмирали від кігтів Чужого. Кампанія не проходилася - проскакувалась величезними шматками буквально за пару годин. У третій частині розробники обіцяють «пригальмувати» ксеноморфів.

Тепер ми не може мчати вперед: іноді доведеться зупинятися, щоб загорнути в кокон кого-небудь з ворогів. Саме тут ми і відроджуватимемося у вигляді facehugger (бридкого дитинчати Чужих), якщо помремо. А поки ксеноморф обвиватиме жертву, ми зможемо відсапатися, а вороги - прицілитися і спробувати-таки докінчити швидку тварюку.

Чи вдасться тим, хто останні роки ліпив недоїгри ніби Shellshock 2, зробити цікаве продовження шикарної AVP 2 від Monolith? Важко сказати: аж надто мало відомостей. Завдатки хорошої гри, звичайно, є, але. «смутні сумніви» все-таки терзають. Поки Aliens vs. Predator 3 нагадує покращуване перевидання другої частини, і абсолютно незрозуміло, чи зможе вона розростися до чогось більшого.

Автор: allgamenews
При копіюванні інформації з сайту вказувати нашу адресу.

Коментарі

Якщо ви прочитали дану статтю будь-ласка напишіть свою думку в коментарях!
 
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS