RSS
 

FreeRelease » Файли » Бойовики/Action» Гонитва / Abduction (2011) BDRip 720p / Чи...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Гонитва / Abduction (2011) BDRip 720p / Чистий звук

 


"Борючись за правду, він бореться за життя"

Рік виходу: 2011
Жанр: Бойовик, трилер, драма, детектив
Країна: США, Lionsgate
Тривалість: 01:45:59
Переклад: Дубльований [чистий звук]

Режисер: Джон Сінглтон
У ролях: Тейлор Лотнер, Лілі Коллінз, Джейсон Айзекс, Альфред Моліна, Сігурні Уівер, Марія Белло, Антоник Сміт, Мікаел Нюквист, Дензел Уітакер, Джейк Андолина

ПРО фільм:
Головний герой в один прекрасний день виявляє на сайті з розшуку зниклих дітей власне фото. Оговтавшись від шоку, він розуміє, що батьки викрали його і виростили як власної дитини. Юнак починає розслідування, яке, у підсумку, перетворюється в ланцюг жорстоких і місцями смертельно небезпечних подій.

Якість: BDRip 720p
Тип: Mkv
Відео: AVC 5870 kbps 1280x534
Звук: AC3, 448 кб/с (6 ch) - російський
DTS, 1510 kb/s (6 ch) - оригінал

[spoiler="Скріншоти"]


[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Гонитва / Abduction (2011) BDRip 720p / Чистий звук або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Гонитва / Abduction (2011) BDRip 720p / Чистий звук, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS