RSS
 

FreeRelease » Файли » Драми / Мелодрами» Белоснежка и охотник / Snow White and the ...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Белоснежка и охотник / Snow White and the Huntsman (2012) TS

 

Інформація про фільм
Назва: Білосніжка та мисливець
Оригінальна назва: Snow White and the Huntsman
Рік виходу: 2012
Жанр: Фентезі, драма, пригоди
Режисер: Руперт Сандерс
У ролях: Крістен Стюарт, Кріс Хемсворт, Шарліз Терон, Сем Клафлін, Сем Спруэлл, йен МакШейн, Боб Хоскінс, Рей Уїнстон, Нік Фрост, Едді Марсан

Про фільм:
Темрява наближається. Вона ховається в лісах, спускається з гір, застеляє небо. Ніхто не вкриється від магічного дзеркала Королеви, що живе в неприступному замку, що охороняється незліченної армією. Але над Білосніжкою злі чари не діють. І тоді Королева відправляє Мисливця, щоб він приніс їй серце суперниці. Але зачарований Білосніжкою, він встає на її бік. Наближається велика битва. Лише одна буде правити.



Випущено: США, Roth Films, Universal Pictures
Тривалість: 01:57:13
Переклад: Дубльоване

Файл
Тип: AVI (XviD)
Якість: TS
Відео: 720x320, 1501 kb/s
Аудіо: AC3, 192 kb/s, (2 ch)
Розмір 1,400 MB


Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Белоснежка и охотник / Snow White and the Huntsman (2012) TS або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Белоснежка и охотник / Snow White and the Huntsman (2012) TS, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS