RSS
 

FreeRelease » Файли » Strategy» Герои Меча и Магии 6 / Might & Magic: Hero...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Герои Меча и Магии 6 / Might & Magic: Heroes 6 [v1.2] (2011) PC | RePack

 


Рік випуску: 2011
Жанр: Strategy (Turn-based), 3D
Розробник: Black Hole Entertainment
Видавництво в Росії: Бука
Платформа: PC
Мова інтерфейсу: (Російська)
Мова озвучення: (Російська)
Тип видання: Repack
Версія: 1.2
Таблетка: Вшита RELOADED


Системний вимоги:


# √ Система: Microsoft Windows XP (SP3) /Windows Vista (SP1) / Windows 7
# √ Процесор: Intel Core Duo з тактовою частотою 2,6 ГГц/AMD Athlon X2 5000 або краще
# √ Оперативна пам'ять: 2 Гб
# √ Відео-карта: Відеокарта NVIDIA GeForce 8600GT/ATI Radeon X1950 Pro або краще з 256 Мб відеопам'яті з підтримкою Shader 3.0
# √ Аудіо-карта: Звуковий пристрій, сумісний з DirectX 9.0с
# √ Жорсткий диск: 2.5 Гб


Опис:


Ця історія починається в 564-м року епохи Сьомого Дракона. У смутний час другого затемнення Кривавої Місяця і повстання імператора Демонів - Кха-Белеха. Легендарний ватажок Архангелів, убитий під час війни старших рас, тепер відроджено. Він виношує плани щодо майбутнього вторгнення Демонів і планує відновити свої сили, вбити старих заклятих ворогів і захопити контроль над світом Асхан. Проте, він недооцінює силу Династії Грифона. Меч і Магія: Герої VI розповідають історію Династії Грифонів в той час, коли вони ще були герцогами Святий Імперії і не сиділи на Імперському Троні. У п'яти кампаніях розкриється історія дітей Слави, герцога Грифонів. П’ять героїв Святий Імперії поведуть свої війська в бій.. але чим закінчиться ця історія? Незабаром наші герої зрозуміють, що в цій Імперії далеко не все гладко. Так починається епос про романтику і любові, зраду і таємниці, вбивствах і порятунку життів. Всі п'ять кампаній пов'язані один з одним єдиним сюжетом, але ви можете почати грати за кожну зі сторін. Але перед цим вам належить познайомитися з герцогом Грифонів, батьком майбутніх п'ятьох героїв.

[spoiler="Скріншоти"] [/spoiler]
[spoiler="Особливості Repack"] Нічого не вирізане / Нічого не Перетворено.
Запуск через Ярлики на Раб.Столе.
Час установки ~ 15 хвилин.
Автор - Shmel
Розбитий на 2 DVD5
Оновлено до версії 1.2
Установка дод. ПЗ [/spoiler]
[spoiler="Особливості гри"] Насолодіться продовженням великої саги від культового розробника Black Hole, створеного за сприяння величезної армії фанатів гри.

Унікальна суміш покрокової стратегії і RPG. Застидайтесь величезні карти світу Меч і магія, повні пригод, скарбів і найкрасивіших міст.

Розвивайте свого героя і збирайте незліченні армії.

Визначте свою долю і долю світу! Проведіть свого героя через інтригуючий сценарій цієї історії.

Відкрийте для себе все багатство світу всесвіту "Меч і Магія"! Фантастичні пейзажі і істоти що населяють його не залишать байдужими навіть самих загартованих гравців.

Змагаються з друзями, завдяки розумному інтерфейсу ігри, всі ваші досягнення будуть доступні в співтоваристві игры.ны в співтоваристві ігри. [/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Герои Меча и Магии 6 / Might & Magic: Heroes 6 [v1.2] (2011) PC | RePack або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Герои Меча и Магии 6 / Might & Magic: Heroes 6 [v1.2] (2011) PC | RePack, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS