RSS
 

FreeRelease » Файли » Бойовики/Action» Гнев Титанов / Wrath of the Titans (2012) ...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Гнев Титанов / Wrath of the Titans (2012) HDRip | Лицензия

 

Інформація про фільм
Назва: Гнів Титанів
Оригінальна назва: Wrath of the Titans
Рік виходу: 2012
Жанр: фентезі, пригоди, бойовик
Режисер: Джонатан Лібесман
У ролях: Сем Уортінгтон, Ліам Нісон, Рейф Файнс, Едгар Рамірез, Тобі Кеббелл, Розамунд Пайк, Білл Найі, Денні Х'юстон, Джон Белл, Лілі Джеймс

Про фільм: Через десятиліття після героїчної перемоги над величезним Кракеном Персей намагається жити спокійним життям сільського рибака і батька-одинаки. В той же час між титанами і богами починається боротьба за владу. Олімпійці, що втратили колишню відданість людей, втрачають контроль над в'язницею, в якій укладені титани і їх глава Кронос. Сила титанів росте, у той час як могутність Зевса слабшає. Сили Аїда шукають шлях, щоб прорватися на землю. Персей хоробро відправляється в ризиковану подорож по підземного царства, щоб врятувати Зевса, повалити титанів і врятувати людство.



Випущено: США, Legendary Pictures
Тривалість: 01:39:31
Озвучування: Дубльоване [Ліцензія]

Файл
Тип: AVI (XviD)
Якість: HDRip [Рип з BDRip 720p]
Відео: 1583 Kb/s, 720x400
Аудіо: AC3, 384 kb/s (6 ch)
Розмір 1,400 MB
Завантажити: Семпл

[spoiler="Скріншоти"] [/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Гнев Титанов / Wrath of the Titans (2012) HDRip | Лицензия або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Гнев Титанов / Wrath of the Titans (2012) HDRip | Лицензия, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS