RSS
 

FreeRelease » Файли » RPG» Игра престолов / Game of Thrones [v 1.1.0....

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Игра престолов / Game of Thrones [v 1.1.0.0 + 1 DLC] (2012) PC | RePack

 


Дата виходу: 15 травня 2012
Дата виходу в Росії: 08 червня 2012
Жанр: RPG, 3D<, 3rd Person
Мультіплеер: -
: Cyanide Studio
Издатель: Focus Home Interactive
Тип видання: Repack (Ліцензії)
Платформа: PC
Мова інтерфейсу:
Мова озвучення:
Англійська Таблетка: Вшита (ручна активація RELOADED автоматична активація від Deefrag)

Системні вимоги:
Операційна система: XP, Vista, 7
Процесор: Dual Core - 2,2 ГГц
Оперативної пам'яті: 2048 Мб
Вільного місця на жорсткому диску: 3877 Мб
Відеокарта: Radeon HD 2600 XT або GeForce 7900 GTX
Файлова система: FAT, NTFS
Важливо: перед установкою відключаємо Антивірус і Файрвол

Опис:
ОДНА ВЕЛИКА РОЛЬОВА ГРА, ДВА ЕПІЧНІ ПРИГОДИ
Прийміть участь в дивовижному пригоді в одній з найбільш детальних і захоплюючих всесвітів середньовіччя в літературі жанру фентезі. Об'ємна рольова гра Game of Thrones переносить вас в центр захоплюючого сюжету, де помста, вірність і честь будуть визначати вашу долю.
Грайте за двох зовсім різних героїв, дотримуйтесь по двох основних сюжетних ліній, які приведуть вас у серці легендарних земель Вестерос. На тлі таємної змови і зради, постарайтеся пережити час інтриг навколо Залізного трону.
Розвивайте своїх персонажів, вивчайте потужні вміння та візьміть участь у вражаючих тактичних боїв. Відточуйте навички дипломатії, щоб часом замінити силу словом. Але головне, пам'ятайте... всі ваші дії можуть мати значні наслідки і відбитися на всій історії!

[spoiler="Скріншоти"]

[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Игра престолов / Game of Thrones [v 1.1.0.0 + 1 DLC] (2012) PC | RePack або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Игра престолов / Game of Thrones [v 1.1.0.0 + 1 DLC] (2012) PC | RePack, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS