RSS
 

FreeRelease » Файли » Комедії» Я не знаю, як вона робить це / I Don't...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Я не знаю, як вона робить це / I Don't Know How She Does It (2011) BDRip 720p

 


Інформація про фільм

Назва: Я не знаю, як вона робить це
Оригінальна назва: I Не t Know How She Does It
Рік виходу: 2011
Жанр: Комедія
Режисер: Дуглас МакГрат
У ролях: Сара Джессіка Паркер, Пірс Броснан, Грег Кіннер, Христина Хендрікс, Келси Грэммер, Сет Майерс, Олівія Манн, Джейн Куртін, Марк Блум, Бізі Філіппс

Сюжет фільму: Кейт - фондовий менеджер і мати двох дітей. На відміну від чоловіків, які не можуть робити дві справи одночасно, Кейт відразу може робити сто: міняти пелюшки, продавати і купувати акції, з'ясовувати стосунки з чоловіком, відбиватися від тупого боса і багато чого ще. Життя Кейт - це низка смішних, незручних і безглуздих ситуацій, в які вона постійно потрапляє в спробах втиснути дві життя в одну. Чудова комедія, після якої багато жінок замисляться про зміни у своєму житті, а чоловіки подивляться на своїх подруг по-іншому.

Тривалість: 01:25:49
Переклад: Дубльоване [ліцензія]
Випущено: США / Weinstein Company

Файл
Якість: BDRip [720p]
Відео: 1280x720, 3052 Кбіт/сек, 23,976 кадр/сек, AVC, x264, 16:9, 0.138 Біт/[Пікселі*Кадри], 2pass
Аудіо: AC-3, 448 Кбіт/сек, 6 канала(ов), 48,0 КГц
Розмір 2,18 ГБ

Бюджет Фільму: $24 000 000
Касові збори: $30 551 495

[spoiler="Скріншоти"]

[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Я не знаю, як вона робить це / I Don't Know How She Does It (2011) BDRip 720p або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Я не знаю, як вона робить це / I Don't Know How She Does It (2011) BDRip 720p, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS