RSS
 

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Diablo 3

 


Дата виходу гри:дата невідома
Жанр гри:Rpg
Розробник гри:Blizzard Entertainment
Видавець гри:Blizzard Entertainment
Сайт гри:офф.сайт


Мабуть заробивши досить грошей на World of Warcraft, Blizzard вирішили відродити всі свої знамениті серіали. Недавно ми розповідали про StarCraft 2, тепер прийшов час поглянути на ще один майбутній хіт - Diablo 3. Приєднуйтеся!


Коментарі

Якщо ви прочитали дану статтю будь-ласка напишіть свою думку в коментарях!
 
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS