RSS
 

FreeRelease » Каталог статей » Превю» Battlefield: Bad Company 2...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Battlefield: Bad Company 2

 


Дата виходу гриберезень 2010 г.
Жанр гриaction
Розробник гриEA Digital Illusions Creative Entertainment
Видавець гриElectronic Arts
Сайт гри_Наш форум_
офіційний сайт


Отже, чергова гра з серії Battlefield. Bad Company - одна з перлин серії, але, на жаль, вона ніколи не видавалася на РС. Отже анонс другої частини відразу для трьох платформ - справжній дарунок тим, хто не має можливості придбати Xbox 360 або PS3.

http://www.nvworld.ru/news/2009/07/24-battlefield_bad_company_2-2.jpg

Ви зв'язалися з дуже поганою компанією

За що ж полюбили Bad Company? Найголовніше - вона набагато доброзичливіше Battlefield 2, але при цьому не спрощена до абсурду. У ній менше класів і не така мудрована тактика. Для того, щоб вступити в гру і відразу почати отримувати від неї задоволення, не потрібні жодних позамежних геймерских навичок. Додатково, це єдиний Battlefield-проект , в якому присутній повноцінний сінглеєер. У другій частині в нього внесуть одне дуже значиме, так би мовити, нововведення - він стане лінійнішим. Навіщо це зроблено? Якоби для збільшення загострення пристрастей. Раніше розробники давали вам вибір в маршруті, і вони не знали, якою саме дорогою ви підете. Тепер же дорога буде строго позначена. Нам здається, DICE хоче сліпити з синглу Bad Company 2 отаку Call of Duty. Інакше кажучи, зробити лінійного, але дуже-дуже видовищного бойовика. Що ж, ми зовсім не проти цего.

Втім, основні пристрасті все одно розгоратимуться в мультиплеєрі. DICE врахувала більшість побажань фанатів і збирається створити ідеальний Battlefield. Light-версію, зрозуміло.

Основний режим залишився тим же - Gold Rush. Хоча приставку Gold з назви на цей раз вирішили прибрати, і тепер це просто Rush. Його суть полягає в наступному: гравці діляться на дві команди (що атакують і обороняються); ті, що атакують повинні висадити або розстріляти два набитих золотом ящика. Коли вони, нарешті, будуть знищені, відкриється новий район з оборонними позиціями. Кінцева мета - притиснути противника і не залишити йому дороги до відступу.

Проте ветеранам серії ця розвага навряд чи припаде до душі. Для них в наявності є знайомий Conquest. Так, в Bad Company 2, на відміну від першої частини (до речі, там він пізніше все ж був доданий - в листопадовому апдейті), він буде. Якщо ви не в курсі, що це таке, розповімо буквально в парі слів. Дві команди б'ються за володіння декілька крапками. Команда, яка відвоювала менше крапок, починає повільно втрачати квитки (на початку матчу в кожної сторони їх по 200 штук). Програють ті, у кого лічильник опустився до нуля. Це задоволено складна, але, в той же час, дуже забавна штука. Крім того, дебютують ще і парочка нових режимів, але про них доки нічого не відомо.

Зросте масштаб битв - 40 гравців замість колишніх 24-тьох. Природно, було б не зайвим чекати і збільшення розміру локацій: на колишніх площах такій кількості гравців буде трохи тісно. У другій частині розборки будуть проходити в горах, джунглях і невеликих селах.

http://stopgame.ru/images/games/battlefield_bad_company_2-1248623732.jpg

Однією з головних особливостей Bad Company була можливість рознести в пух і прах мало не будь-який об'єкт на карті. Там використовувався двіжок Frostbite першої версії, але час не стоїть на місці: Bad Company 2 красується новеньким Frostbite 2.0. Він повинен відкрити абсолютно новий тактичний горизонт.  Але знести, скажімо, цілий будинок, кожна деталь якого підкоряється всім законам фізики, або повалити водонапірну башту - це і справді нам в чудасію. На картах не залишилося жодного повністю безпечного укриття, вас зможуть викурити з самого, здавалося б, недоступного і захищеного місця. Бажатимете засісти на даху якої-небудь церкви, загордившись себе крутим кемпером і безкарно відстрілюючи людиськ-мурашок, що мигтять внизу? Нічого не вийде. Один влучний постріл з «Абрамса» зрівняє із землею ваші хороми. А вже якщо хто-небудь додумається викликати авіаудар - шансів вижити практично немає.


На жаль, керувати цим бедламом як і раніше нікому. Командирів, схоже, знов залишать за бортом. Хто викликатиме артилерійські удари? Той, хто швидше за всіх добіжить до знарядь. Хто направлятиме безпілотні винищувачі для розвідки? Питання поки що відкрите.

Зате зі всіма останніми функціями сповна під силу впоратися звичайним солдатам. DICE переробить класи, так що тепер, сподіваємося, вони будуть більш спеціалізованими і залежними один від одного. Адже раніше будь-якої з них міг легко обходитися без допомоги іншого. Штурмовики одним уколом чудодійної субстанції (морфін) виліковували себе від поранень, а кулеметники взагалі плювали на всіх з високої дзвіниці, адже у них були рушниця з оптичним прицілом, аптечки для себе і вірних камрадів, інструмент для ремонту транспорту. коротше, все, що потрібне для райського життя. Але не все котові масляниця - в Bad Company 2 баланс значно підкоригують. Наприклад, не буде ящиків з боєприпасами, їх роздає лише інженер (не найпопулярніший товариш). З'явиться клас Medic, що уміє оживляти полеглих союзників дифибрилятором. Правда, це можливо, лише якщо ви встигнете добігти до пораненого товариша в межах 10 секунд після його смерті».


Замість того, щоб козлом скакати по великих локаціях, набагато краще використовувати транспорт. Він завжди був мало не наріжним каменем серії, але в Bad Company 2 йому відводитиметься ще більша роль. Жодна місія в синглі не проходить без іскрометної гонитви. Напарник за рулем/штурвалом, ви за знаряддям (можна і навпаки) - здавалося б, до болю знайома схема, але DICE має намір додати ще більше азарту в таких поїздках/політах. Скажімо, у вас з'явиться парашут, так що вибух вертольота ще не гарантує яскраве світло в кінці тунеля. Чому лише вертольота? Бачте, інші літальні апарати не передбачені. Управління надшвидкісними винищувачами як і раніше залишається особливістю Battlefield 2. Аби хоч якось це компенсувати, DICE здорово відновить наземний транспорт - з'явиться двомісний квадроцикл - ідеальний засіб пересування по пересіченій місцевості.

е обійдеться і без свіжої системи апгрейда зброї і розширеного набору гаджетів. Нагадуємо, за успішні дії в мультиплеєре вам даватиметься певна кількість окулярів. Ви вільні розподілити їх на свій розсуд. Можна, наприклад, збільшити місткість магазина або скорострільність улюбленої автоматичної рушниці.

http://www.ampedgaming.com/wp-content/uploads/2009/03/battlefield-bad-company-2_2009_03-30-09_01_560.jpg

Bad Company серед інших ігор серії Battlefield стоїть осібно. Так, в ній багато що спрощене , але у неї є і свої унікальні особливості. Аудиторія - люди, Battlefield 2, що не осилили, але якими Battlefield 1943 і Battlefield Heroes здаються дуже простими. Золота середина між PC і консольною простотою.




Коментарі

Якщо ви прочитали дану статтю будь-ласка напишіть свою думку в коментарях!
 
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS