RSS
 

FreeRelease » Каталог статей » Превю» Відео-превю Lost Planet 2...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Відео-превю Lost Planet 2

 


Дата выхода игры2010 г.
Жанр(ы) игрыaction
Разработчик игрыCapcom Entertainment
Издатель игрыCapcom Entertainment


Свого часу перша Lost Planet була тією грою, заради якої багато хто купував собі Xbox 360, а потім гру перенесли і на РС. Успіх був значний, так що ніхто не сумнівався, що продовженню бути. Друга частина не стане революцією, але в ній буде декілька цікавих новинок. Дивитеся в ефірі нашого парнера StopGame перший погляд на Lost Planet 2.



Коментарі

Якщо ви прочитали дану статтю будь-ласка напишіть свою думку в коментарях!
 
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS