RSS
 

FreeRelease » Каталог статей » Превю» Battle for Atlantis [Превю]...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Battle for Atlantis [Превю]

 


Друга назва гриBattle for Atlantis
Дата виходу григрудень 2009 г.
Дата виходу гри в Росіїгрудень 2009 г.
Жанр(и) гристратегія
Розробник гриWorld Forge
Сайт гриофіційний
Сайт гриросійськомовний
Локалізатор гриРуссобит-М


Всесвітній потоп - досить рідка тема для творчості. Якщо ігнорувати біблійську історію про Ноя, на думку відразу приходить лише голлівудський бойовик «Водяний світ» з Кевіном Костнером в головній ролі. Комп'ютерні ігри ж по незрозумілих причинах і зовсім обходили стихію, що розбушувалася, стороною. Ситуацію квапиться виправить вітчизняна компанія World Forge в своєму новому проекті Battle for Atlantis.

http://stopgame.ru/images/games/battle_for_atlantis-1250613944.jpg

Вмить в морі

Отже, в найближчому майбутньому передбачення метеорологів-скептиків виправдалися - глобальне потепління і подальші повені змили з лиця землі сучасну цивілізацію. Проте рід людський зумів пристосуватися до нових умов, і на нечисленних залишках суші були споруджені нові міста.

Але виявилось, що на мирне життя людству навіть після катаклізма розраховувати не доводиться. Прямо з водих глибин на світ божий вилізли незрозумілої природи тварюки, іменовані аквосами, і в кращих традиціях плану «Барбаросса» почали війну на знищення.

У нашому розпорядженні виявляться дві вищезазначені раси, одна з яких краще відчуває себе на суші, а інша - у воді. Аквоси з легкістю переміщаються в своєму ареалі, до того ж, тут їх здоров'я регенерується у декілька разів швидше. Людям же воювати в таких умовах набагато важче - деякі види зброї просто не стріляють, а для занурення знадобляться спеціальні пристосування. Наприклад, кисневі куполи, прикріплені до башт танків.

http://stopgame.ru/images/games/battle_for_atlantis-1250613945.jpg

Основою геймплея стане взаємодія водної і земної поверхонь. Карта рівномірно розділяється на дві частини, відповідно, той, хто підкорить нерідну стихію, у результаті і отримає перемогу. Зробити це можна в першу чергу завдяки знайомому по Perimeter терраморфінгу - змміни території для своїх потреб. Тобто, якщо велика частина локації осушена (або напроти, вся у воді), то наші бойові дружини близькі до жожного «all your base are belong to us».

Втім, стандартні методи стратегії в реальному часі нікуди не поділися - кількість і якість загонів, споруда бази і накопичення одного-єдиного ресурсу під банальною назвою «енергією» теж грають важливу роль. Окрім цього, обом сторонам доступний солідний перелік усіляких спецударів на зразок гігантського цунамі або ядерної бомби. А також особливі юніти, що вимагають для свого створення величезних засобів, але здатні поодинці вирішити результат битви.
 А ось з приводу мультиплеєра точного рішення, включати в реліз чи ні, розробники доки не прийняли.




Коментарі

Якщо ви прочитали дану статтю будь-ласка напишіть свою думку в коментарях!
 
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS