RSS
 

FreeRelease » Файли » Трилери» Грим (2009) [DVDRip]...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Грим (2009) [DVDRip]

 


Інформація про фільм
Оригінальна назва: Грим
Рік виходу: 2009
Жанр: Психологічний тріллер, містика, жахи, комедія
Режисер: Олексій Пантелєєв
У ролях: Олександр Лаертський, Дмитро Спірін, Венчислав Хотяновський, Ментай Утепбергенов, Євгеній Ковтун, Андрій Татарников, Харитон Колесников, Олексій Пантелєєв

Про фільм:
В умовах світової фінансової кризи, кримінальне угрупування на чолі якої коштує Френк Різзол (Олександр Лаертський) і його підручні відморозки (група "Таргани") доручають Азамату (Ментай Утепбергенов "Інтердевочка", "Рекетир") незвичайне замовлення - зйомки фільму жахів, із справжніми вбивствами акторів. Реалізацію цього проекту доручають Євгенію, який набирає нестандартну команду професіоналів що складається з керівника секти "Сон зеленої скелі", божевільного хіміка і амбітного гіпнотизера.

Випущено: Росія, SUPEREGO
Тривалість: 01:41:38
Озвучування: Оригінал

Файл
Формат: AVI (XVID)
Якість: Dvdrip
Відео: 1691 kb/s, 704х384
Аудіо: Mp3, 224 kb/s (2 ch)
Розмір: 1.37 GB


Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Грим (2009) [DVDRip] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Грим (2009) [DVDRip], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 
  Цитата  

VeNoM

09.07.05 15:42
та ні не я один всі торенти добавляю!!!!!!! Адмін теж закидає...
  Цитата  

gunstep

09.07.05 15:05
Спасибо - ты что один сам все торренты добавляешь ?

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS