RSS
 

FreeRelease » Файли » Трилери» Джонни Д. / Public Enemies (2009) CAMRip...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Джонни Д. / Public Enemies (2009) CAMRip

 


Інформація про фільм
Назва: Джоні Д.
Оригінальна назва: Public Enemies
Рік виходу: 2009
Жанр: трилер, драма, кримінал
Режисер: Майкл Манн
У ролях: Джоні Депп, Крістіан Бейл, Джеймс Руссо, Девід Уенем, Крістіан Столте, Джейсон Кларк, Джон Джудд, Стівен Дорфф, Роберт Майкл Віє, Уеслі Уолкер
Випущено: США, Universal Pictures
Тривалість: 02:11:28
Озвучування: Любительське (одноголосе)
Повний розмір  1.37 GB
Опис:
Сюжет фільму оповідає про легендарного грабіжника банків Джоне Діллінджере.  Зухвалі напади зробили його видатним героєм для всіх пригноблюваних і головною мішенню для кращого агента ФБР Мелвіса Первіса і його молодого напарника Джея Едгара Гувера. Ніхто не міг зупинити банду Діллінджера.Жодна в'язниця не могла його втримати. Чарівливість і відчайдушні втечі прославляли злочинця в суспільстві, що рахувало банки головною причиною Великої депресії. В той час, як пригоди відважної банди, до якої прилучилися Малявка Нельсон і Елвін Карпіс, надихали розлючених громадян, Гувер вирішив скористатися випадком і перетворити Бюро розслідувань на головну правоохоронну організацію країни, ФБР. Він зробив Діллінджера найнебезпечнішим ворогом Америки, а рятівником нарік Первіса, гордість Федерального бюро.



Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Джонни Д. / Public Enemies (2009) CAMRip або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Джонни Д. / Public Enemies (2009) CAMRip, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS