RSS
 

FreeRelease » Файли » Трилери» Где-то там / Elsewhere [DVDRip]...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Где-то там / Elsewhere [DVDRip]

 

Переклад: Професійний (двоголосий), субтитри: відсутні
Формат: DVDRip, AVI, XVID, AC3
Країна: США, Lost Toys
Режисер: Натан Хоуп
Жанр: трилер, кримінал
Тривалість: 01:46:04
Рік випуску: 2009
Розмір: 701 MB
У ролях: Ганна Кендрік, Джон Гріз, Таня Реймонд, Олівія Доун Йорк, Пів Уеслі, Чак Картер, Шенон Холт, Сюзанн Ленг, Еді Мартінез, Кинна МакИнро

Опис: Сара і Джіліан були кращими друзями впродовж настільки довгого часу, що навіть не можуть пригадати, коли їх дружба почалася. Життя двох дівчаток в невеликому містечку в Індіані, дуже різна: Сара є талановитою ученицею і спортсменкою, тоді як Джіліан є зіркою баламут. Не дивлячись на те, що дівчатка, так довго не можуть вирватися з невеликого міста, Сара приголомшена, виявивши, що Джіліан використовує Інтернет для задоволення чоловіків, з єдиною метою - знайти тих, хто покаже їй щось захоплює. Незабаром після цього, вона зникає, залишаючи Сарі лише журнал і зашифроване відео-повідомлення зі свого мобільного телефону. Сара залучає на допомогу Джаспера, резидента комп'ютерних геніїв, який таємно обожнює її. Сара занурюється з головою на пошуках Джіліан. Стежка веде цих два в темні секрети міста, де вони виявлять, чому ніхто не хоче, аби Джіліан знайшлася.

Відео: 640x360 (1.78:1), 23.976 fps, XVID MPEG-4 ~786 kbps avg, 0.14 bit/pixel
Аудіо: 48 kHz, AC3 Dolby Digital, 3/2 (L,C,R,l,r) + LFE ch, ~128.00 kbps avg 








Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Где-то там / Elsewhere [DVDRip] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Где-то там / Elsewhere [DVDRip], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS