RSS
 

FreeRelease » Файли » Фентезі / Фантастика» Гарри Поттер и Принц-полукровка / Harry Po...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Гарри Поттер и Принц-полукровка / Harry Potter and the Half-Blood Prince (2009) [CAMRip]

 


Про фільм:тепер не тільки світ чарівників, але і світ маглов відчуває на собі все зростаючу силу Волан-де-Морта, а Хогвартс вже ніяк не назвеш надійним притулком, яким він був раніший. Гарі підозрює, що в самому замку зачаїлася якась небезпека, але Дамблдор більше зосереджений на тому, щоб підготувати його до фінальної сутички, яка, як він знає, вже не за горами. Разом вони намагаються розгадати секрет безсмертя Волан-де-Морта, а для цього Дамблдор запрошує на посаду викладача по зельеваренію свого старовинного друга і колезі - професора Горація Слізнорта, який обожнює влаштовувати вечірки для вибраних і гордиться своїми обширними зв'язками у вищих кругах. Але цей бонвіван і не підозрює, що якраз від нього Дамблдор сподівається дістати найважливішу інформацію про крестражах. Тим часом учнів атакують самі різні вороги, а підліткові емоції хльостають через край. Гарі починає розуміти, що стає все більш небайдужим до Джінні, проте, і Дін Томас теж. А Лаванда Браун вбила собі в голову, що Рон - той самий єдиний, якого вона чекає, та ось тільки не врахувала чарівного ефекту шоколадних цукерок Ромільди Вейн! Ну і, нарешті, Герміона палає пекучими ревнощами, але прагне не показувати своїх відчуттів. Поки романтичні стосунки розцвітають, лише один учень залишається осторонь. Він твердо має намір залишити свою мітку, темну мітку. Любов витає в повітрі, але попереду чекає біда, і Хогвартс, можливо, вже ніколи не буде колишнім.

IMDB 8.3/10 (6,759 votes)

Випущено: США / Великобританія, Warner Bros. Pictures
Тривалість: 02:14:03
Озвучування: Дубльоване

Файл
Формат: AVI (XVID)
Якість: Camrip
Відео: 1320 kb/s, 704x288
Аудіо: Mp3, 128 kb/s (2 ch)
Розмір: 1,398 MB


Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Гарри Поттер и Принц-полукровка / Harry Potter and the Half-Blood Prince (2009) [CAMRip] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Гарри Поттер и Принц-полукровка / Harry Potter and the Half-Blood Prince (2009) [CAMRip], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS