RSS
 

FreeRelease » Файли » Гарячі новинки» 15 Days / 15 Дней (Digital Tainment Pool) ...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


15 Days / 15 Дней (Digital Tainment Pool) (ENG) [L]

 


Дата виходу:
01.07.2010
Жанр: Adventure
Розробник: House of Tales
Видавництво: Digital Tainment Pool
Реліз від: FAiRLIGHT
Тип видання: License
Мова інтерфейсу: Тільки англійська
Мова озвучення: Англійська
Таблетка: Присутня

Опис:
Кетрін, Майк і Бернард вважають себе сучасними РОБІНГУДАМИ - вони крадуть безцінні картини з музеїв, продають їх, а виручені гроші відправляють на благодійні операції в Африці. Одного разу герої проникли в музей Кейптауна і «викрали» портрет Сесіла Родса, засновника і колишнього британського губернатора Родезії (нині - Зімбабве). Їх наступна мета - портрет Вінстона Черчілля, що висить у лондонському Музеї сучасного мистецтва.Тим часом агент ЦРУ Джек Штерн розслідує раптову смерть міністра закордонних справ Великобританії. Оглядаючи офіс загиблого в пошуках доказів, що вказували на навмисне вбивство, Штерн знаходить записку про перевезення портрета Родса в Африку і назад. Таким чином, самі того не знаючи, Кетрін і її супутники виявляються втягнутими в небезпечний світ політичних інтриг.


Мінімальні системні вимоги

• Система: Windows 98/2000/XP/Vista
• Процесор: Pentium квітня 2000
• Пам'ять: 512Mb
• Відео-карта: 128 Mb
• Звукова карта, сумісна з DirectX 9.0c
• DVD-ROM: 8x швидкісний
• Управління: клавіатура, миша

[spoiler="Установка"]
1. Змонтувати образ.
2. Встановити
3. Скопіювати вміст папки FAiRLIGHT з образу в теку зі встановленою грою.
4. Приємної гри!
[/spoiler]

[spoiler="Скріншоти"]
pic
pic
pic
pic
[/spoiler]

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру 15 Days / 15 Дней (Digital Tainment Pool) (ENG) [L] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу 15 Days / 15 Дней (Digital Tainment Pool) (ENG) [L], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS