RSS
 

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


AMD OverDrive 3.0.2

 


Корпорація AMD випустила нову версію своєї фірмової утиліти під назвою AMD OverDrive. Програма є якоюсь подібністю аналогічного продукту nTune від nVIDIA. Основним її призначенням є розгін апаратних компонентів в середовищі операційної системи Windows.

AMD OverDrive дозволяє проводити моніторинг параметрів заліза в реальному часі. У перелік входять частоти пам'яті і процесора, напруга, а також таймінги. Крім того, можна відстежити завантаження процесора в реальному часі, а також частоти відеокарти. Присутній також вбудований тест стабільності системи, який дозволить протестувати вибрані настройки. Для настройки є декілька режимів: для новачків, де доступний вибір рівня продуктивності і результуючі настройки всіх компонентів, а також професійний, де можливо уручну управляти множниками всіх ядер процесора, частотами основних шин, а також напругою пам'яті, процесора, північного і південного мостів і іншими.

Третій реліз покликаний поліпшити можливості по частині тонкої настройки. Серед основних нововведень розробники відзначають управління профілями для модулів пам'яті DDR3, систему розумних профілів адаптованих під запуск різних додатків, систему правління вентиляторами, підтримку операційної системи Windows 7 і багато що інше. Деталей цього оновлення не повідомляється. Швидше за все були допрацьовані деякі функції, а також усунені помилки. 

Розробник: AMD
Рік випуску: 2009
Платформа/ОС: All Windows
Мова Інтерфейсу: англ. 

Версія для чіпсетів:

AMD RD890/RD790/RS780/RX780/RS780D/RS880

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру AMD OverDrive 3.0.2 або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу AMD OverDrive 3.0.2, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS