RSS
 

FreeRelease » Файли » Програми » Програми та утиліти.

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


[ Стіл замовлень ][ Додати матеріал ]

Ср
07
січ.

2009 р.

Переглядів: (1032) | Коментарі: (0) | 09.01.07
Автор: allgamenews

.

.NET Framework - це модель програмування з керованим кодом від Microsoft, націлена на створення додатків для клієнтів Windows, серверів, а також мобільних і вбудовуваних пристроїв. Розробники можуть використовувати .NET для побудови різних типів додатків, таких як веб-додатку, серверні додатки, додатки інтелектуальних клієнтів, консольні додатки, додатки баз даних і багато інших.

Вт
02
груд.

2008 р.

Переглядів: (793) | Коментарі: (0) | 08.12.02
Автор: allgamenews

Відмінна програма, яка проведе діагностику вашого комп'ютера і і видасть докладну інформацію як про його апаратну частину (процесор, материнська плата, монітор і відеопідсистема цілком, диски і т.д.), так і про програмну начинку, - операційна система, драйвери, всі встановлені і окремо автозавантажувані програми, запущені процеси, ліцензії, хотфікси і т.д. і т.п. Можливо виполненніє тесту перевірки продуктивності комп'ютера і його сравнівненіє з еталонними результатами.

Вт
02
груд.

2008 р.

Переглядів: (881) | Коментарі: (0) | 08.12.02
Автор: allgamenews

Інформаційна і діагностуюча утиліта. Вона покаже Вам більшість з тієї корисної (незадокументованою ніде в ОС) інформації про ваше устаткування, софтвер і інший вміст вашого заліза, яку Ви б хотіли знати. За словами людей-фахівців з комп'ютерних технологій, ця програма - "Бог тестування різноманітного заліза", перевершує своїх конкурентів просто кардинально, завдяки умінню "витягати" максимум відомостей не тільки з системного реєстру Windows, але і безпосередньо з самих пристроїв ПК. Як, наприклад, в Windows можна дізнатися об'єм кеш-пам'яті комп'ютера? SANDRA же уміє самостійно визначати не тільки цей важливий параметр, але і величезну кількість інших, про існування яких більшість користувачів навіть не здогадуються. При цьому інтерфейс програми настільки зручний і зрозумілий навіть самому недосвідченому користувачеві, що не тільки працювати з нею легко і приємно, але і по невеликих значках біля пунктів списку параметрів, що показуються при тестуванні, легко зрозуміти, чи отриманий цей параметр при особистому "спілкуванні" програми безпосередньо з мікросхемами або вона в даному випадку тільки повторює дані, що видаються їй Windows. SANDRA не тільки розповість про те, які функції підтримує ваша апаратура, але і про те, які поширені і не дуже властивості їй поки що недоступні, що дуже часто може підштовхнути користувача розлучитися з черговою порцією чесно (у кого як, звичайно) зароблених "зелених" у пошуках тільки чотиривимірного прискорювача, що вчора з'явився, або модему з новим надзвуковим протоколом. Цьому сприяє ще і те, що для кожного компоненту ПК програма видає ряд рад з поліпшення його роботи або повідомляє про насущність його апгрейда. А постійно поповнюваних при оновленні програми через Інтенет інформаційних модулів, кожний з яких відповідає якійсь певній категорії "нутрощів" комп'ютера або операційної системи.

Сб
22
лист.

2008 р.

Переглядів: (941) | Коментарі: (0) | 08.11.22
Автор: allgamenews

Программа предназначена для рабочих станций, позволяет эмулировать самостоятельный компьютер в среде рабочей операционной системы и работать с ним как с обычной системой. При помощи такого метода можно устанавливать различные ОС и приложения для них, выходить в интернет и заниматься повседневными задачами, правда, с несколько замедленной скоростью. Польза от такого способа заключается в возможности тестирования различного программного обеспечения под различными операционными системами, не нанося при этом вреда текущей системе, установленной на основном компьютере, а также испытания некоторых аппаратных решений. Может существенно облегчить жизнь разработчикам кросс-платформенных приложений и любителям поработать с новыми ОС. Шестой релиз имеет ряд новшеств вроде сохранения статуса системы для защиты от сбоев, объединения нескольких виртуальных систем во внутреннюю сеть, клонирования, записи видео и сохранения скриншотов и прочего.


 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com