RSS
 

FreeRelease » Файли » Програми

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


[ Стіл замовлень ][ Додати матеріал ]

Нд
25
груд.

2011 р.

Переглядів: (3157) | Коментарі: (1) | 11.12.25
Автор: allgamenews



Рік: 2011
Платформа: PC
Версія: Будь-яка
Мова інтерфейсу: Будь-який

Сб
12
лист.

2011 р.

Переглядів: (769) | Коментарі: (0) | 11.11.12
Автор: allgamenews


Опис: BurnAware Professional - проста і в теж час потужна програма для запису і копіювання будь-яких дисків, CD, DVD, Blu-Ray і HD DVD-, а також копіювання CD і DVD. Програма дозволяє виконувати всі основні завдання по запису робота з носіями CDDVD, Blu-Ray; запис Audio CD і DVD-Video; копіювання і запис образів; клонування дисків; підтримка мультисесії і багато іншого.
Має багатомовний інтерфейс, включаючи російську та підтримка Windows Vista.

Сб
12
лист.

2011 р.

Переглядів: (696) | Коментарі: (0) | 11.11.12
Автор: allgamenews


iSendSMS - программа, предназначенная для бесплатной отправки SMS и MMS на мобильные телефоны, на всей территории России. Пользуясь ей, отпадает необходимость запоминать множество сайтов операторов и тратить время на их посещение, данная программа решает эту проблему и позволяет существенно ускорить время на отправку сообщений.

Сб
12
лист.

2011 р.

Переглядів: (2337) | Коментарі: (0) | 11.11.12
Автор: allgamenews


Опис: Google Chrome - веб-браузер з відкритим вихідним кодом, що забезпечує більш зручний, швидкий і безпечний доступ в Інтернет, який має полегшує роботу спрощений дизайн. У Chrome використані напрацювання Apple WebKit і Mozilla Firefox. З особливостей Chrome розробники особливо виділяють ізольовані вкладки, що запобігають збій роботи програми і забезпечують більш надійний захист від небезпечних сайтів. Крім цього, в Chrome реалізований новий движок Java V8, який дозволить браузеру працювати з веб-додатками нового покоління.

Сб
12
лист.

2011 р.

Переглядів: (1082) | Коментарі: (0) | 11.11.12
Автор: allgamenews


Опис: Daemon Tools - невеликий за розміром, але потужний по можливостям емулятор CD/DVD-драйвів - дозволяє "підчепити" будь-який образ диска, зроблений який небудь утилітою для копіювання дисків (наприклад, CloneCD), тобто може працювати з якими завгодно "дисками" - навіть з PlayStation. Точно також у цей емулятор "вставити" скопійовані на вінчестер аудіо CD або DVD-диски.

Пт
04
лист.

2011 р.

Переглядів: (872) | Коментарі: (0) | 11.11.04
Автор: allgamenews


Опис: Опис:
USB Disk Security - інноваційне програмне забезпечення, яке забезпечує вам 100% захист від шкідливих програм і вірусів поширюваних через змінні носії (USB флешки, карти пам'яті, зовнішні жорсткі диски і інші носії що підключаються через USB порт). Програма проста в обігу, невимоглива до системних ресурсів і відноситься до категорії "поставив і забув". Програма повністю сумісна з сучасними антивірусами, що дозволяє забезпечити найбільшу захист при використанні їх разом.

Пт
04
лист.

2011 р.

Переглядів: (860) | Коментарі: (0) | 11.11.04
Автор: allgamenews


Опис:
Winstep Nexus Ultimate - компактна панель для швидкого запуску найбільш часто використовуваних програм і відкриття документів (файлів, папок) в стилі панелі аналогічного призначення в Mac OS. Для розміщення необхідного програму або папку на панелі досить перетягнути відповідну піктограму з допомогою миші. Дозволяє створити декілька док-панелей, кожна з яких буде надавати доступ до специфічного набору додатків.

Чт
03
лист.

2011 р.

Переглядів: (914) | Коментарі: (0) | 11.11.03
Автор: allgamenews


Опис: останнім часом все частіше можна зіткнутися з проблемою зараження комп'ютера порнографічними банерами, які вимагають перерахувати гроші на рахунок або надіслати sms. І ось вам рішення даної проблеми. AntiWinLockerLiveCD допоможе його усунути - в автоматичному режимі, без вашої участі видалить банер і відновити нормальну завантаження. У випадку, якщо банер знаходиться в автозавантаження, є ручний режим, в якому можна відключити елементи автозавантаження.

Ср
02
лист.

2011 р.

Переглядів: (1001) | Коментарі: (0) | 11.11.02
Автор: allgamenews


Назва: ключи для Касперского [оновлення від 1 листопада]
Розробник: Лабораторія Касперського
Рік: 2011
Платформа: РС
Версія: KAV/KIS 6,7,2009,2010,2011,2012,KBSS, та ін.
Мова інтерфейсу: Будь-який
Таблетка: Є

Ср
02
лист.

2011 р.

Переглядів: (1302) | Коментарі: (0) | 11.11.02
Автор: allgamenews


Опис:
Один з найвідоміших архіваторів. Те, що він підтримує архівацію у форматі RAR, пояснювати не треба. Крім того, програма вміє працювати з архівами ZIP, CAB, ARJ, LZH, TAR, GZ, ACE 2.0, BZIP, JAR, UUE, GZIP, BZIP2 і 7-Zip, при цьому вона володіє численними дуже корисними можливостями - шифрування, підтримка безперервних (solіd) архівів, в яких ступінь стиснення може бути на 10 - 50% більше, ніж при звичайних методи стиснення, спеціальний алгоритм для стиснення мультимедійних файлів, підтримка багатотомних архівів і багатьом іншим.


 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com