RSS
 

FreeRelease » Файли » Журнали

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


[ Стіл замовлень ][ Додати матеріал ]

Вт
08
лист.

2011 р.

Переглядів: (657) | Коментарі: (0) | 11.11.08
Автор: allgamenews


Опис: "Хакер" - журнал розповідає про комп'ютери, програмне забезпечення, залізо, технологіях, іграх і, звичайно ж, про хакерів. Але на цьому все не обмежується. Часто в журналі публікуються матеріали про стиль життя, про яких-то абсолютно життєві речі, про здоров'я, про те, як провести вільний час. Видання відрізняється від інших, напевно, в першу чергу манерою подачі матеріалу.

Вт
08
лист.

2011 р.

Переглядів: (585) | Коментарі: (0) | 11.11.08
Автор: allgamenews


Опис: Щотижневий журнал про комп'ютери і комп'ютерних технологіях, який став першопрохідцем на ринку масових видань про високих технологіях. UPgrade - перше видання для широкого кола читачів, яких цікавить не тільки сам по собі апгрейд комп'ютера, але і все, що так чи інакше пов'язане з світом IT.

Вт
08
лист.

2011 р.

Переглядів: (731) | Коментарі: (0) | 11.11.08
Автор: allgamenews



Опис: Computer Bild - найбільший європейський журнал про комп'ютери. Вийшов на ринок комп'ютерних видань з унікальною концепцією і призначений для людей, які цікавляться комп'ютерами, Інтернет, засобами телекомунікацій, аудіо-, відео- і фототехніки. Кожні два тижні читачам пропонується новини індустрії, тести устаткування і програм, навчальні курси та практичні поради. Видання цікаво як новачкам, так і досвідченим користувачам.

Вт
08
лист.

2011 р.

Переглядів: (825) | Коментарі: (0) | 11.11.08
Автор: allgamenews

Назва: 8-БІТ
Жанр: Інформаційні технології, Комп'ютери.
Рік: 2011
Номер: 1
Тип: PDF
Сторінок: 32

Зміст:
Здравствуйте, шановні читачі нового безкоштовного, онлайн журналу "8-БІТ"! Мене звати Віталій Юрченко.
У сучасному світі, електронні журнали набирають все більшої популярності, з кожним днем, число користувачів у мережі інтернет, зростає! Сучасній людині, який має доступ в інтернет, набагато простіше подивитися новини на комп'ютері, ніж піти в кіоск за друкованою продукцією, яка в свою чергу варто грошей...

Чт
03
лист.

2011 р.

Переглядів: (772) | Коментарі: (0) | 11.11.03
Автор: allgamenews


Зміст: Культовий ігровий журнал нового покоління, створений для енергійної і активної молоді - прихильників відеоігор, кіберспорту, комп'ютерної техніки і мобільного зв'язку. Це помічник у виборі апаратних засобів, мобільних телефонів, це Інтернет-навігатор і, звичайно, провідник у світі комп'ютерних ігор.
"Ігровий журнал нового покоління" - так визначають автори і видавці журнал комп'ютерних ігор "Шпиль"! Журнал відрізняє деякий шаленство, характерне для захоплених людей.

Ср
02
лист.

2011 р.

Переглядів: (503) | Коментарі: (0) | 11.11.02
Автор: allgamenews


Опис:

"Залізо" - популярний журнал, найбільш повно відображає стан ринку комп'ютерів, комплектуючих та інших цифрових пристроїв. Унікальні місячні тести різних продуктів, близько 60 пристроїв у кожному номері...

Ср
02
лист.

2011 р.

Переглядів: (568) | Коментарі: (0) | 11.11.02
Автор: allgamenews


Назва: Upgrade №42 жовтень 2011
Видавництво: ТОВ "Паблішинг Хаус ВЕНЕТО"
Головний редактор: Данила Матвєєв
Жанр: , комп'ютери
Тип: PDF
Сторінок: 42


Пн
17
жовт.

2011 р.

Переглядів: (801) | Коментарі: (0) | 11.10.17
Автор: allgamenews


Зміст:
Computer Bild найбільший в Європі журнал про комп'ютери та цифрову техніку. Кожні два тижні журнал представляє останні новини комп'ютерної індустрії, статті та поради для цікавляться інтернетом, аудіо-, відео-, фототехнікою. Унікальна редакційна концепція базується на практичних рекомендаціях щодо вибору програм і оргтехніки, заснованих на результатах об'єктивних тестів, проведених у власних лабораторіях журналу в Росії та Німеччині.

Пт
23
вер.

2011 р.

Переглядів: (613) | Коментарі: (0) | 11.09.23
Автор: allgamenews




Опис: "Залізо" - популярний журнал, найбільш повно відображає стан ринку комп'ютерів, комплектуючих і інших цифрових пристроїв. Унікальні щомісячні тести різних продуктів, близько 60 пристроїв у кожному номері.
Журнал Залізо - журнал про комп'ютерне залозі від творців Хакер Видавничого будинку "Гейм Ленд". Кредо представленого журналу: «Більше об'єктивних тестів!».

Пт
23
вер.

2011 р.

Переглядів: (655) | Коментарі: (0) | 11.09.23
Автор: allgamenews



Опис: Hi-Fi.ru - найбільший в країні журнал про техніку. У ньому зібрана інформація про краще сучасної техніки - від мобільних телефонів і авто, до комп'ютерів і домашніх кінотеатрів. А також про те, скільки задоволення, комфорту та драйву ви зможете отримати від кожної новинки.


 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com