RSS
 

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


8-БІТ [1] (2011) PDF

 
Назва: 8-БІТ
Жанр: Інформаційні технології, Комп'ютери.
Рік: 2011
Номер: 1
Тип: PDF
Сторінок: 32

Зміст:
Здравствуйте, шановні читачі нового безкоштовного, онлайн журналу "8-БІТ"! Мене звати Віталій Юрченко.
У сучасному світі, електронні журнали набирають все більшої популярності, з кожним днем, число користувачів у мережі інтернет, зростає! Сучасній людині, який має доступ в інтернет, набагато простіше подивитися новини на комп'ютері, ніж піти в кіоск за друкованою продукцією, яка в свою чергу варто грошей...
Журнал створювався щоб інформувати народ про новинки інформаційних технологій, які будуть зібрані в одному місці, а не розкидані по всьому рунету, потім прийшли ідеї створити інші рубрики, такі як гумор, огляд програм, робимо сайти, які на мою думку роблять журнал більш цікавим.

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру 8-БІТ [1] (2011) PDF або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу 8-БІТ [1] (2011) PDF, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS