RSS
 

FreeRelease » Файли » Racing» Need for Speed ProStreet (2007/Софт Клаб) ...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Need for Speed ProStreet (2007/Софт Клаб) [L]

 


Рік випуску: 2007
Жанр: Arcade / Racing (Cars) / 3d
Розробник: EA Black Box
Видавництво: Софтвер Клаб
Платформа: РС
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: тільки російський
Таблетка: Присутня

Cистемні вимоги:


Операційна система: Windows XP / Vista
Процесор: 2.8 Ггц або вище для Windows XP Sp2 (3.0 Ггц або вище для Windows Vista)
Оперативна пам'ять: 512 МБ для Windows XP Sp2 (1 ГБ для Windows Vista)
Відеокарта: 128 Мб* з підтримкою Pixel Shader 2.0
Звукова карта: сумісна з DIRECTX 9.0c
Вільне місце на жорсткому диску: 8,1 Гб
Введення: клавіатура, миша
Додатково: кермо USB, аналогічний геймпад

Додаткова ігформація:

*Підтримувані набори мікросхем: NVIDIA Geforce FX 5950 і сучасніші (серія Geforce MX не підтримуються); ATI Radeon 9500 і сучасніші. Відеокарти портативних комп'ютерів не підтримуються. Може потрібно оновлення драйверів відео і звукової карти. 

Опис:Найдорожчі машини зі всього світла, запаморочливий тюнінг, світло Ксенону і нереальні швидкості - нелегальні гонки завжди привертали шибайголов на найшвидших шедеврах автопрома. Але з часом культура і мода міняються. Любителі швидкої їзди вийшли в світ і перестали ховатися від поліції: нові змагання проводяться офіційно на спеціальних трасах у всіх частинах планети. Хобі «золотої молоді» перетворилося на самостійний вид спорту зі своїми правилами, спонсорами і чемпіонами.

Нова частина знаменитої гоночної серії Need for Speed міняється услід за самими гонками. Більше не потрібно ховатися від властей і ризикувати в нелегальних заїздах. Тепер найнебезпечніший ворог - не поліція, а хитрі і стрімкі суперники. Вони діють агресивно і у будь-який момент готові підрізати машину опонента або зіштовхнути її в кювет, перетворивши на безформну купу заліза. Ера безсмертних автомобілів пройшла! Будь-якого чотириколісного коня можна розбити вщент: мне і відвалюється буквально все - капот, бампера, спойлери, дах, крила, стекла і навіть колеса. Prostreet - не просто черговий епізод серіалу, це - новий рівень реалізму і видовища, доступний всім!

Особливості гри:

Стріт-рейсинг Світового рівня

Боротьба без компромісів
Принципово нова фізична модель і могутній штучний інтелект суперників створюють жорстку атмосферу сучасних стріт-рейсерських змагань.

Чотири види заїздів
Дрег, дріфт, гріп і швидкісні гонки - всі основні дисципліни до ваших послуг!

Реалістична модель пошкоджень
Помилки за кермом приводять до тяжких наслідків. Тепер цей неприємний, але неминучий аспект гонок присутній в грі.

Мир мережевого автоспорту
Завдяки розвиненим засобам колективної гри ви зможете взяти участь в житті світової інтернет-спільноти стріт-рейсеров.

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Need for Speed ProStreet (2007/Софт Клаб) [L] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Need for Speed ProStreet (2007/Софт Клаб) [L], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS