RSS
 

FreeRelease » Файли » Racing» FUEL (2009/Multi7) [L]...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


FUEL (2009/Multi7) [L]

 


Рік випуску: 2009
Жанр: Arcade / 3d / 3rd Person
Розробник: Asobo Studio
Видавництво: Codemasters
Тип видання: Ліцензія
Мова інтерфейсу: en, fr, de, it, sp, etc.
Таблетка: Завантажити

Системні вимоги:

> Операційна система: Microsoft® Windows® XP Sp3 / Windows® Vista (Sp1)
> Процесор: Core 2 Duo with 2.4 Ghz or Athlon 64 X2 4200+
> Оперативна пам'ять: 1 Gb (Windows XP) / 2 Gb (Windows Vista)
> Місце на жорсткому диску: 6 Gb
> Звуковий пристрій: Creative X-fi
> Відеокарта: Geforce 8800 / Radeon HD 3800 (512 Mibyte or more)

Опис:


        Що робити, якщо глобальне потеплення перетворило клімат на подібність неваляшки? Ураганні пориви вітру і зливи змінялися звірячою жарою. Тайфуни змітають те, що залишилося від колись процвітаючих міст. Цивілізація благополучно померла. Зате залишилися круті хлопці, готові ризикнути всім ради повного бака бензину!

        Економіка в колапсі, гроші і золото нічого не означають. Але господар пари каністр відразу стає вигідною приманкою для рейдерів. Так були влаштовані гонки по величезній, пустинній території Юти і Невади. Переможець отримує машини і горючку, проїгравший залишається без коштів для існування.

        Осідлайте самі екстремальні моделі техніки, що пережила роки катаклізмів! Багги, автомобілі, мотоцикли неначе зійшли з екрану фільмів про Божевільного Макса. Ревуть наворочені движки, клуби пилу здіймаються в повітря. На черговий ураган всім глибоко плювати - який сенс в гонці, якщо немає риски для життя?

[spoiler="Особливості гри"]Особливості гри:

    * Дія гри відбувається в недалекому майбутньому, коли Америка перетворилася на пустелю із-за екологічних катастроф.
    * 14000 квадратних кілометрів ігрового миру! Гра занесена в Книгу рекордів Гіннесу за найбільший ігровий мир в історії комп'ютерних ігор.
    * 16 різноманітних видів техніки: мотоцикли, багги, вантажівки, квадроцикли і ін.
    * Зручний GPS-навигатор, який підказує найкоротшу дорогу. Не хочеш їхати по дорозі - згортай і жени безпосередньо, крізь яри, розломи, схили вулканів.
    * Виклик гравцеві кидають не тільки суперники, але і погодні умови - торнадо, урагани, дощі і обвали. Доведеться продумувати маршрут з урахуванням погоди, а іноді і міняти його прямо на ходу![/spoiler]

Скріншоти:

pic pic pic pic pic pic

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру FUEL (2009/Multi7) [L] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу FUEL (2009/Multi7) [L], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS