RSS
 

FreeRelease » Файли » Racing» Burnout Paradise The Ultimate Box...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Burnout Paradise The Ultimate Box

 


Рік виходу: 2009
Жанр: Arcade / Racing (Cars) / 3D / Simulators
Розробник: Criterion Games
Видавець: Electronic Arts
Мова: тільки Російський
Пігулка: Не потрібний

Системні вимоги:
> Операційна система:Microsoft® Windows XP SP2/Windows Vista
> Процессор:Pentium® 4 3 Ггц або аналогічний Athlon-64
> Оперативна пам'ять: 1 Гб (2 Гб для Windows Vista)
> Видеокарта:128 Мб DIRECTX 9.0c з підтримкою Shader 3.0 (ATI Radeon X1600/1650/1950/HD 2000/3000 series, NVIDIA GeForce 6800/7/8/9 series)
> Звукова карта:Звуковое пристрій, сумісний з DirectX® 9.0с
> Вільне місце на жорсткому диску: 3 Гб
> Введення: клавіатура, миша, геймпад

Опис:
Консольний гоночний хіт, що підкорив володарів Xbox 360 і PlayStation 3 і після цього що вирішив заглянути у володіння персональних комп'ютерів.
І, що саме головне, не з порожніми руками. Автомобільні фетишисти напевно оцінять підтримку призначеного для користувача контента, всі інші - що зазнав серйозні зміни мультиплеер. Взагалі ж мультиплеер - одна з головних фішок Burnout Paradise. Вам не потрібно буде виходити з своєї одиночної гри, вилазити з теплого і затишного крісла улюбленого автомобіля, повертатися в меню і чекати «коннекта» - просто запросіть друга у вашу гру, позмагайтеся з ним і продовжуйте свої «однопользовательськіє» пригоди.
Таку розкіш робить можливою повністю відкритий для дослідження Paradise City - місто-мрія, яке завдяки нашій допомога цілком може перетворитися на город-руїну. Ну а коли набридне вільне катання - до ваших послуг чотири види змагань: Choose from Race, Marked Man, Road Rage і Stunt.
Ну і головне - неймовірно видовищні, красиві, розкішні, захоплюючі, неперевершені аварії. Укупі з розкішною графікою видовище обіцяє бути незабутнім.

Установка і запуск:
1.Змонтувати образ в емулятор(Daemon tools або Alcohol 120%)
2.Встановити
3.Грати

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Burnout Paradise The Ultimate Box або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Burnout Paradise The Ultimate Box, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS