RSS
 

FreeRelease » Файли » Racing» Race Driver: GRID...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Race Driver: GRID

 


Рік випуску: 2008
Жанр: Racing (Cars) / Simulator / 3D
Розробник: Codemasters Studios
Видавництво: Codemasters
Тип видання: ліцензія
Мова інтерфейсу: російський (архів з руссифікатором)
Таблетка: Не потрібна

Мінімальні системні вимоги:

¦ Windows XP/Vista. (If running Windows Vista, SP1 is recommended)
¦ DirectX 9.0c
¦ Pentium 4 @ 3.0GHz or Athlon 64 3000+
¦ 1GB RAM.
¦ Graphics Card: GeForce 6800 / Radeon X1300 or above
¦ DirectX Compatible Sound Card
¦ Dual Layer Compatible DVD-ROM Drive
¦ 12.5 GB Hard Drive Space

Рекомендовані системні вимоги:

¦ Windows XP/Vista. (If running Windows Vista, SP1 is recommended)
¦ DirectX 9.0c
¦ Intel Core 2 Duo @ 2.66Ghz or Athlon X2 3800+
¦ 2GB RAM.
¦ Graphics Card: GeForce 8800 or Radeon X1950
¦ Sound Card: Creative Sound Blaster X-Fi Sound Card.
¦ Dual Layer Compatible DVD-ROM Drive
¦ 12.5 GB Hard Drive Space

Установка:

Запустіть setup.exe і відзначте галочкою оновлення DIRECTX і установку OpenAl, дочекайтеся розпаковування і насолоджуйтеся грою! Для русифікації скопіюйте файли з архіву DataRus в теку зі встановленою грою, погодившись на заміну!

Опис:
Приготуйся до революції в жанрі гоночних симуляторов! Перед тобою - нова гра Race Driver: GRID, створена в кращих традиціях знаменитих хітів від компанії Codemasters, автора таких хітів, як TOCA Race Driver і Colin McRae DIRT. На твій вибір представлено 27 кращих гоночних і спортивних автомобілів миру, і всі вони належать до TOP-класу. Ти зможеш брати участь в змаганнях на численних кільцевих трасах Європи і Америки. Набрид лиск і гламурний блиск? Пересядь за кермо могутньої задньопривідної машини і спробуй свої сили в дріфте по околицях порту Йокогами! Тобі вирішувати, чи почнеш ти одиночну кар'єру або під рев моторів спрямуєшся до фінішу разом з друзями в розрахованому на багато користувачів режимі.

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Race Driver: GRID або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Race Driver: GRID, щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS