RSS
 

FreeRelease » Файли » Racing» Moscow Racer(P)(Akella)(RUS)[REPACK]...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Moscow Racer(P)(Akella)(RUS)[REPACK]

 


Рік випуску: 2009
Жанр: Автосимулятор
Розробник: IRS Games
Видавництво: Акелла
Тип видання: піратка[REPACK]
Мова інтерфейсу: тільки російський
Таблетка: Відсутня

Системні вимоги:
> Операційна система: Windows XP/ Vista
> Процесор: Pentium IV 2.4 Ггц
> Оперативна пам'ять: 512 МБ RAM
> Місце на жорсткому диску: 2 Гб
> Відеокарта: 256 Мб

Опис:
Головні особливості Moscow Racer - реалістичне управління автомобілем, широкі можливості вибору маршруту (у грі можна «зрізати кути» по провулках і тротуарах), і, звичайно, точне моделювання районів Москви. Російська столиця відтворена дуже точно: при створенні кожний з чотирьох ігрових районів Moscow Racer було оброблено більше 5000 фотографій, а точність звірялася по новітніх супутникових знімках міста. Заїзди проходять в різний час доби і в реальному потоці машин. У грі є багато впізнанних місць столиці: Кутузовській проспект, Кремлівські набережні, Садове і Третє кільце, Рубльовськоє шосе і ін.
Крім того, Moscow Racer - «розумна» гра, що включає реальний повчальний режим управління автомобілем, створений на базі справжнього курсу підготовки гонщиків. У проекті присутні розгорнені історичні довідки про кожен район, в якому проходять заїзди. Фізична модель гри враховує більше 50 параметрів - від потужності двигуна, коробки передач до площі контакту шин і аеродинамічного опору. У основі фізики Moscow Racer лежить технологія PhysiX™ компанії Ageia. У грі будуть доступні більше 10 машин різного рівня - від пафосних бізнес-седанов до ураганних суперкарів. А головне змагання гри - багатоетапний чемпіонат - в точності повторює правила гонок «Формули-1».

Особливості гри:

    * Moscow Racer - гоночний симулятор, що поєднує високий реалізм з щонайширшими ігровими можливостями
    * Гравців чекають гонки в щільному потоці машин - серед легковичків, вантажівок, автобусів, урядових кортежів...
    * У грі безліч ситуацій трюків: стрибки через автовози, пробиття загород, виїзди на залізницю і т.п.
    * Реалістична фізика, що базується на світовій технології Ageia PhysiX™ і враховує більше 50 параметрів на кожну машину
    * Відображення до 100 машин в кадрі з високою якістю і деталізацією - завдяки графічному движку V12 RG з технологією INTELLILOD
    * Спеціальний повчальний режим, в точності повторюючий реальний курс підготовки автогонщиків

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Moscow Racer(P)(Akella)(RUS)[REPACK] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Moscow Racer(P)(Akella)(RUS)[REPACK], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS