RSS
 

FreeRelease » Файли » XBOX-360» Overlord II (XBOX360) [PAL][ ENG]...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Overlord II (XBOX360) [PAL][ ENG]

 


Рік випуску: 2009
Жанр: Action / Adventure / RPG
Розробник: Triumph Studios
Видавництво: Codemasters
Регіон: Region Free
Прошивка: ixtreme 1.5.1
Мова інтерфейсу: ENG

Опис:
Дія другої частини стартує через декілька десятиліть після подій оригіналу. Гравець бере на себе роль нащадка колишнього Оверлорда. За роки междуцарствія королівство зібрало сили в кулак і висунуло гідну альтернативу Темному Володареві. На троні тепер сидить Імператор, який оголосив війну всім чарівним створенням країни і займається їх виловом за допомогою могутньої, організованої армії. Сценарій знов пише Ріанна Пратчетт, яка, за словами Пітера, «може скласти відповідну історію, на відміну від голлівудських авторів, що мають смутне уявлення про нашу індустрію».

Світ гри серйозно зміниться. До звичних сіл, лісам і пустелі додадуться тропічні і крижані регіони, але головне - іншим стане загальний стиль. Античні колони з мармуру, скульптури, фонтани, павичі і вороги-центуріони, побудовані за принципом золотого перетину.

Порушити гармонію допоможе новий фізичний движок. Зламавши ті самі колони, вдасться вкачати цілу будівлю: міські безчинства міньонов обіцяють стати ще більш вражаючими.

Сам Володар тепер переміститься з Темної Башти в підземеллі. За попередніми даними, в башті не вистачило місця, щоб умістити всі його злобні плани. «Ви будуватимете Netherworld - власну підпільну імперію», - повідомляють в Codemasters.

Ну і зрозуміло, зміни торкнуться самих гоблінів. Істотно зросте кількість міньонов, що беруть участь в битвах. Розробники залишили колишню схему «атака-настання» без змін, злегка доповнивши її. Наприклад, можна буде ставити стіну, яка зупинить гоблінів і змусить їх зайняти оборонну позицію.

З'явиться новий вигляд зброї, броні і навіть нові засоби пересування. Окрім овець, на яких можна було скакати для задоволення, будуть також бойові тварини, особливі для кожного виду гоблінів. Наприклад, бурі міньони зможуть осідлати вовків, що дозволить вам вирішити нездійсненні раніше завдання. Скажімо, розправитися з центуріонами, які сховалися за великими щитами.

Ну і на солодке - гобліни навчаться переодягатися у ворогів. З одного боку, таким чином підтримується добра традиція з насуванням на голову гарбуза, а з іншої - додається стелс-элемент. Вся заковика в тому, що міньони дуже низькі, зброя центуріонів ним не якраз, так що, можливо, гоблінам доведеться встати на плечі один одному. Після такого маскування ніхто з супротивників не відрізнить ряджених міньонов від своїх товаришів, і їх пропустять в тил. А там почнеться: перехоплення катапульт, обстрілювання ворожої фортеці зсередини і так далі. У стелс-режиме (а також для вирішення нових головоломок) кожного гобліна можна буде контролювати особисто.

Скріншоти:

pic pic pic pic

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру Overlord II (XBOX360) [PAL][ ENG] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Overlord II (XBOX360) [PAL][ ENG], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS