RSS
 

FreeRelease » Файли » XBOX-360» [XBOX360] Call of Juarez: Bound in Blood [...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


[XBOX360] Call of Juarez: Bound in Blood [Region Free][ENG]

 


Рік випуску: 2009
Жанр: Action (Shooter) / 3d / 1st Person
Розробник: Techland
Видавець: Ubisoft Entertainment
Регіон: Region Free
Прошивка: Ixtreme 1.51
Мова інтерфейсу: Англійський

Опис:
Золото позбавляє людей розуму, кружляє їм голову і руйнує будь-які узи, у тому числі і кровні. Вам належить на собі випробувати привабливу силу його блиску в грі Call of Juarez: Bound in Blood. Разом з братами Макколл ви відправитеся в увлекательноє і смертельно небезпечну подорож з розореного громадянською війною штату Джорджія до ацтекських руїн на території Мексики. В кінці шляху вас чекає нагорода - стародавні індіанські скарби. Проте того, хто ганяється за золотом, смерть нерідко наздоганяє раніше, ніж він знаходить своє Ельдорадо.

Call of Juarez: Bound in Blood розкриває минуле героїв Call of Juarez і оповідає про події, що передували першій частині гри. Ви можете відправитися на пошуки скарбів в ролі одного з двох братів - Рея або Томаса. Вони відрізняються один від одного бойовими навиками і арсеналом, так що в кожному випадку пригода виходить унікальною. Вам належить подорожувати верхи на конях, у возах і на каное, відкриваючи для себе живописні простори Дикого Заходу і зустрічаючи колоритних персонажів. Цей похід ви не забудете ніколи.

[spoiler="Особливості гри"]Відправляйтеся в подорож в ролі Рея або Томаса. Один брат віддає перевагу зброї ближнього бою і віртуозно поводиться з ласо, інший б'є здалеку і знає толк у вибухівці. Кого б ви не вибрали, вам знадобиться допомога - тільки суміщаючи здібності двох братів, можна вижити на Дикому Заході.


У вашому розпорядженні величезний арсенал, що складається з важких знарядь, кулеметів і різнокаліберних пістолетів. Чим точніше ви стріляєте, тим сильніше підвищується концентрація героя. Зробивши серію влучних пострілів, ви перетворите персонажа на досконалу машину для вбивства, а об'єднавши зусилля з братом, утворюєте непохитний дует.


Завдяки відмінно підібраним декораціям ви відчуєте себе героєм кращих вестернів. Вас чекає потопаючий в тютюновому диму салун, індіанське село, що загубилося в лісах, пустеля Арізона, гігантські бавовняні плантації і справжнє місто-примара.


Візьміть участь в захоплюючих колективних режимах. Ви зможете як боротися за виконання конкретної мети, так і просто битися за своє життя. Чим більше ворогів ви докінчите, тим дорожче буде оцінена ваша голова![/spoiler]

Скріншоти:

pic pic pic pic

Схожі матеріали

Соціальні мережі


Коментарі

Якщо Вам вдалося скачати безкоштовно гру [XBOX360] Call of Juarez: Bound in Blood [Region Free][ENG] або не вдалося це зробити, якщо Ви якимось чином використовували дані файли і Вам є що сказати, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу [XBOX360] Call of Juarez: Bound in Blood [Region Free][ENG], щоб скачати гру було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цю гру корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS